Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Slovenec in pol

... - za obnovo doma na Okrešlju - Dobrodelna 50. ponovitev predstave

... Slovenec in pol bo 28. februarja ob 20. uri v Siti Teatru BTC v Ljubljani.
Celoten izkupiček predstave bo namenjen obnovi planinskega doma na Okrešlju.

"Smeha za izvoz!", "Ura in pol treninga za smejalne mišice!" in "Prikaz Triglava je bil tako nazoren, da me je med predstavo zazeblo ..." so le trije iz velike množice zadovoljnih komentarjev gledalcev, ki so si v preteklih štirih mesecih ogledali predstavo
Slovenec in pol

Dvoglava triglavska komedija, avtorski projekt Perice Jerkovića, Aleša Novaka in Uroša Kuzmana, ki je nastal v sodelovanju s Siti Teatrom BTC, je premiero doživela oktobra lani, njena transverzala smeha pa se v februarju nezadržno bliža 50. ponovitvi. V želji, da bi bila le ta posebna, jo bodo ustvarjalci predstave oplemenitili z dobrodelno noto.

Planinsko društvo Celje - Matica je eno največjih planinskih društev v Sloveniji in nosilec planinske dejavnosti v svoji regiji. Potem ko je pred dvema letoma ostalo brez Kocbekovega doma na Korošici, je ogenj letos uničil tudi njihov Frischraufov dom na Okrešlju. To je izjemno hud udarec ne le za celjsko planinsko društvo ampak tudi za vse ljubitelje slovenskih gora, ki so tako ostali brez dveh postojank v Kamniško-Savinjskih Alpah na trasi Slovenske planinske poti.

Možne pa so tudi individualne donacije:
• Z nakazilom poljubnega zneska na dobrodelni transakcijski račun (TRR: 0510 0801 6743 162, odprt pri A banki; Planinsko društvo Celje - Matica, Stanetova ulica 20, 3000 Celje).
• Pošljite SMS s ključno besedo OKRESELJ5 na številko 1919 in prispevali boste 5 €.

PZS, 24.01.2020 11.40
Slovenec in pol - za obnovo doma na Okrešlju

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti