Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Juhuhu,

ZON.si, 22.01.2020 13.39
Juhuhu, kmalu bodo počitnice tu! In v Zagorju se že pripravljajo …

petek, 24. januar 2020, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 316

ZON: ... kmalu bodo počitnice tu! In v Zagorju se že pripravljajo …

Še dobrih štirinajst dni in nastopile bodo zimske počitnice!
V Zagorju Zavod za šport pripravlja športne aktivnosti za otroke – tokrat plezalne.

Med zimskimi počitnicami bo v času od 17. do 21. februarja dopoldan organizirana 3-dnevna počitniška šola plezanja. Otroci, razdeljeni v dve starostni skupini (6-10 let in 11-15 let), se bodo tekom slabih dveh ur vsakodnevnih aktivnosti v Športni dvorani Zagorje (na)učili osnov športnega plezanja in plezalne tehnike, spoznali bodo kakšna je oprema za športno plezanje ter zagotovo sklenili kakšno novo poznanstvo ali celo spletli nova prijateljstva.

Pod budnim očesom strokovnjakinje

Počitniška šola plezanja bo potekala pod strokovnim vodstvom izkušene inštruktorice plezanja Nadje Korinšek v sodelovanju z nekaterimi drugimi aktivnimi in usposobljenimi zagorskimi plezalci.

Otroci bodo na podlagi starosti razporejeni v skupine od 8 do 12 otrok. Zanimanje za športno plezanje v Zagorju je veliko, tudi s strani staršev otrok, zato upam, da bo ideja dobro sprejeta. Naša želja je predvsem, da otrokom omogočimo aktivno preživljanje počitnic ter jim predstavimo ali jih celo navdušimo za športno panogo, ki ima po mnenju strokovnjakov izjemno pozitiven vpliv na gibalni razvoj otrok,” je dejala Samantha Tina Lovše, direktorica Zavoda za šport Zagorje.

Oznake: PLE, USP
eXTReMe Tracker