Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Slovesna podelitev

priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju v letu 2019 bo v četrtek,

... 30. januarja, ob 17.30 na Gospodarskem razstavišču (v dvorani Urškav Ljubljani.

Planinska zveza Slovenije ter njene Komisija za alpinizem, Komisija za športno plezanje in Komisija za gorske športe vas v okviru sejma Alpe-Adria vabijo na alpinistično-plezalni večer, kjer bomo podelili priznanja tistim, ki so s svojimi dosežki najvidneje zaznamovali preteklo leto.

Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je neverjetna sezona, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke.
Podelili bodo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu, ki ga letos prejme Anton Sazonov - Tonač.

Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi, pred njo, ob 16. uri, pa bo predavanje Marije Jeglič, lani izbrane za naj alpinistko, prav tako v dvorani Urška.
Vljudno vabljeni!

Člani registriranih alpinističnih, športnoplezalnih in turnosmučarskih kolektivov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se obvezno prijavite na spletnem obrazcu do ponedeljka, 27. januarja, do 20. ure. Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.

PZS, 13.01.2020 13.25
Alpinistično-plezalni večer | vabilo na podelitev priznanj najuspešnejšim v letu 2019

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti