Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novi tednik Celje

Jurij Videc: »Veliko priznanje za Planinsko društvo Laško«

Planinsko društvo Laško je bilo v kongresnem centru Thermane Laško prvič gostitelj in soorganizator svečane podelitve najvišjih priznanj Planinske zveze Slovenije.

»Organizacija takšnega dogodka je predvsem potrditev našega dobrega dela in tudi izraz zaupanja planinske zveze, da bomo v prihodnosti še dobro delali. Hkrati je tudi priložnost za promocijo Laškega kot turistične destinacije in za predstavitev naše planinske dejavnosti,« je povedal Jurij Videc, podpredsednik Planinskega društva Laško:

Društvo po odstopu Zdenke Pešec sicer že nekaj časa deluje brez predsednika. »Ostali člani upravnega odbora smo zaradi tega odstopa dobili več nalog in obveznosti, vendar verjamem, da bomo uspešno premostili to prehodno obdobje. V veliko pomoč nam je tajnica društva Dragica Levstik, brez nje bi bilo v tem času zelo težko,« je še dejal Jurij Videc.

Volilni zbor društva, na katerem bodo izbrali novo vodstvo, bo marca prihodnje leto. Planinskemu društvu Laško je po besedah podpredsednika v aktualnih razmerah delovanja v tem letu uspelo uresničiti pomembna projekta, ob omenjenem dogodku so obeležili tudi 90-letnico Doma na Šmohorju. Veliko priznanje za društvo je tudi razglasitev krožne rečiške planinske poti za naj planinsko pot v Sloveniji.
RG 
Foto: SHERPA 




 

Novi tednik Celje, 12.12.2019
Jurij Videc: »Veliko priznanje za Planinsko društvo Laško«

 
 

 

 

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45951

Novosti