Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Javni razpis

PD Črna na Koroškem, ...12.2019


G-L: 1. filmski večer v Črni bo 17.02.2017

ponedeljek, 2. december 2019, ob 05:29, Urednik G-L, ogledov: 176

za prijavo vizualnih del, ki bi bila prikazana na 4. planinskem filmskem večeru E. M. Savellija 14. februarja v Črni na Koroškem

Naslednje leto bo Planinsko društvo Črna na Koroškem organiziralo tradicionalni 4. planinski filmski večer E. M. Savellija. Ta bo v petek, 14. februarja 2020, ob 18. uri v Kulturnem domu v Črni na Koroškem.

Zasnova večera ostaja takšna kot je bila v izvirniku za prvi večer in sicer: v prvem delu bodo prikazani filmi E. M. Savellija, v drugem delu pa aktualni dosežki ali doživetja ali filmski zaznamki koroških alpinistov, planincev, hribovcev, gorskih kolesarjev, turnih smučarjev, idr.

Da bi ta drugi del bil čim bolj aktualen in zanimiv se poslužujemo tega javnega razpisa:
POZIVAMO VSE, KI SO V TEM LETU, V PRETEKLEM LETU ALI DVEH, TREH, ALI TUDI PREJ USTVARILI KAKŠEN VIZUALNI ZAPIS IN ŠE NI BIL PRIKAZAN NA TEM VEČERU, DA NAM SE JAVIJO IN BODO POD POGOJI TEGA RAZPISA VKLJUČENI V PROJEKCIJO NA PLANINSKEM FILMSKEM VEČERU.
 
Pogoji razpisa so:
- Prispevek je avtorsko delo prijavljenega, prijavljeni pa je s Koroške, posneto je dogajanje na Koroškem ali kjerkoli po svetu;
… lahko pa je prijavljeni akter v prispevku in je s Koroške, prispevek pa je posnel nekdo drug na Koroškem ali kjer koli po svetu;
… ali pa je koroško pokrajino oz. aktivnost v njej posnel avtor od drugod.
- Vsebina prispevka mora biti vezana na planinsko tematiko, v najširšem smislu.
- Prispevek je lahko v obliki video filma ali digitalnih fotografij.
- Zaželeno je, da ima prispevek zvočno podlago, ni pa nujno; po želji boste prispevek na predstavitvi lahko tudi komentirali.
- Prispevek mora biti praviloma v časovni omejitvi od 3 minut do 20 minut, po dogovoru so možne izjeme.
- Prispevke pošljete najkasneje do 31.12. 2019 na [email protected] ali pa prej pokličete 041 731 086 in se vse potrebno dogovorimo, lahko pa pošljete tudi na: Marijan Lačen, Lampreče 4, 2393 Črna na Koroškem.
- Komisija za filmski večer pri PD Črna si pridržuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni oz. predstavljeni na večeru.
- Prispevkov oz. njihove projekcije ne bomo honorirali, na vašo željo pa vam jih bomo vrnili.
 
Verjamemo, da je v preteklih letih marsikdo ustvaril kakšen zanimiv planinski vizualni zapis … in zakaj bi ta ostal neopažen, zakaj ga ne bi videlo več ljudi … zato vas pozivamo, da se odzovete na naš razpis, saj ta večer v svoji četrti izdaji resnično postaja vse bolj vse-koroški!
 
Prosimo, da upoštevate rok prijave, 31. 12. 2019.
In nasvidenje 14. februarja 2020 v Črni na Koroškem!
Upravni odbor
Planinskega društva
Črna na Koroškem
eXTReMe Tracker