Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Teden kolesarjenja

PDF Plakat

sreda, 11. september 2019, ob 05:28, Uredništvo G-L, ogledov: 423

... v Karavankah: Gorskokolesarski dan v Javorniškem Rovtu - Gorsko kolesarjenje pod Stolom - Vodena tura po turnokolesarski poti Trans Karavanke

Dogodki so del projekta Alpe Adria Karavanke/Karawanken, ki se izvaja v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija in je sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. Glavni namen projekta je razvoj turistične ponudbe na čezmejnem območju Karavank.

Gorskokolesarski dan v Javorniškem Rovtu - 21. september
Vabljeni na otvoritev Gorskega kolesarskega učnega centra Pristava v bivšem Kurirskem domu NOB, kjer vam bomo povedali vse o varni vožnji z gorskim kolesom, lahko pa se boste preizkusili tudi v vožnji na kolesarskem poligonu.
Info: turizem.jesenice.si, GKUC Pristava, Občina Jesenice, [email protected]

Gorsko kolesarjenje pod Stolom - 22. september
Tečaj varne vožnje na poti med Zabreško planino in Valvasorjevim domom, ob 11. uri, zbor pri Valvasorjevem domu
Gorskokolesarski spust po progi Predigra, zbor ob 14. uri na Zabreški planini
Info in prijave: [email protected]

Vodena tura po turnokolesarski poti Trans Karavanke - 20.-24. september
Turnokolesarska pot Trans Karavanke se razteza od Jezerskega do Korenskega sedla oziroma obratno. Pot je dolga 132 km, razdeljena je v 5 etap (4 nočitve) in je primerna
za kondicijsko dobro pripravljene gorske kolesarje. Potek: Korensko sedlo - Mojstrana - Javorniški Rovt - Dom pri izviru Završnice - Dom na Kofcah - Jezersko Organizirano bo vodenje in prevoz prtljage med prenočišči ter prevoz s končne točke na izhodišče. Vodenje in prevozi so brezplačni, udeleženci krijejo stroške prenočevanja in prehrane.

Rok za prijavo je 13. september. Info in prijave: PZS.si, [email protected]

Vikend tržiških poti - 28. in 29. september
Začutite razkošje kolesarskih poti na dvodnevnem dogajanju v Tržiču in na planinah nad mestom. Udeležite se vodenih tur, delavnic za otroke, spremljevalnega programa in večernega koncerta.
Info: www.visit-trzic.com, [email protected], 04 59 71 518; prijave: trans-julius.com

Oznake: KOL
eXTReMe Tracker