Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Le še nekaj dni

SiolNET, 06.09.2019 09.18
Le še nekaj dni lahko oddate svoj glas za naj planinsko kočo 2019!

nedelja, 8. september 2019, ob 05:28, Uredništvo G-L, ogledov: 306

SiolNET/Sportal: ... lahko oddate svoj glas za naj planinsko kočo 2019!

Glasovanje za najboljšo planinsko kočo v Sloveniji se počasi bliža koncu. Le še nekaj dni časa imate, da oddate svoj glas za vam najljubšo planinsko ali visokogorsko planinsko kočo. Glasovanje traja do 11. septembra 2019, ko bomo razglasili zmagovalki letošnje sezone.

Kaj sploh je tisto, kar planinski koči daje predznak najboljša?

Za nekatere sta pomembna gostoljubnost oskrbnikov in posluh za želje planincev, drugim sta pomembni pestrost ponudbe in dobra hrana, za tretje največ štejeta urejenost koče in čistoča, nekateri pa stavijo na dostopnost.

Kakorkoli že, bralci Siol.net ste v prvem krogu 5. sezone akcije Naj planinska koča 2019, ki jo organiziramo v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije, svoje glasove razporedili med 157 planinskih postojank – 29 visokogorskih in 128 planinskih koč na nižje ležečih terenih.

Sledi finalni krog, v katerem vas vabimo, da znova oddate svoj glas. Glasovanje poteka v dveh kategorijah, kar pomeni, da morate izbrati svojo favoritinjo v kategorijah naj planinska koča in naj visokogorska planinska koča. Glasovanje bo trajalo do 11. septembra 2019, ko bomo razglasili zmagovalki. Lani ste izbrali Valvasorjev dom pod Stolom in Klemenčo jamo pod Ojstrico.

eXTReMe Tracker