Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Turnosmučarski piknik

sreda, 8. maj 2019, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 531

... in tradicionalno druženje turnih smučarjev bo 29. maja, z začetkom ob 17. uri, pri Podutiku

Na piknik ste vabljeni vsi, ki turno smučate, pišete ali berete o turnih smukih, vam je všeč turno smučanje, so vam všeč turne smučarke ali turni smučarji ali ste na kakršenkoli način povezani s turnim smučanjem.

Prosimo vas le, da udeležbo na pikniku najavite najkasneje do 27. maja, po na naslov [email protected] z navedbo imena in priimka udeleženca. Prispevek, ki ga boste plačali na pikniku, je za posameznika predvidoma 20 evrov.

Do prostora za piknik z ljubljanske obvoznice zavijete na odcep za Podutik in pri naslednjem semaforju levo ter po makadamski cesti tik ob avtocestnem priključku pridete do cilja. Podrobnejši prikaz poti je na piknik.prikozolcu.si

Prostor za piknik je pokrit, zato bo v vsakem vremenu. Hrane in pijače bo dovolj, poskrbeli bomo tudi za tiste, ki ne jeste mesa. Na pikniku bodo razglašeni rezultati izbora naj fotografij zadnje sezone na Snežak.si, vse udeležence pa čaka še majhen smučarski spominek.
Dodatna pojasnila lahko dobite pri Alešu ali Andreju ([email protected]) in na turni-klub-gora.si/Gora/piknik.html.

Na piknik vabimo: Actionmama * Alpsko društvo Stratus * Extreme Vital * Gore-ljudje.net * Gornik * Hribi.net * Kofler sport – športna agencija * Lifetrek * Slovenska gorniška šola * Snezak.si * Šport 11 * Trenutne razmere e-gora.si * Turni klub Gora.

Oznake: smuTurno
eXTReMe Tracker