Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Slovenski pokal v TTS

Milan Šenk: ... je bil zaključen s tekmo na Okrešlju.

Tokrat je bil štart pri GRS hišici na Okrešlju. Do tja smo prišli peš, opremo je pripeljala žičnica. 
Me je že zamikalo, da vam na kratko opišem celotni dogodek pa zmorem samo tole: Okrešelj je spomin, Okrešelj ponos, Okrešelj je garanje, … in energija, ki nas druži s prijatelji, ki jih ni več med nami.

Načrtovali smo pet tekmovanj: Tekma v vzponu – izvedena na Krvavcu, Jezersko - v parih, Zelenica - posamično, Okrešelj - posamično, Završnica - posamično (ki je zaradi pomanjkanja snega odpadla).
Organizacija vseh tekmovanj je bila na visokem nivoju in prav vse tekme so bile izvedene v lepem vremenu – darilo narave!
Kljub enkratnim dogodkom, ki ti ježijo kožo, mnogo turnih smučarjev še vedno ni zmoglo toliko poguma, da bi nastopili na vsaj eni izmed tekem.

Na vseh tekmah je sodelovalo 48 tekmovalcev in 12 tekmovalk.
Pri članih je nastopilo 19 tekmovalcev, pri članih 45+ je nastopilo 26 tekmovalcev, pri članicah 12 tekmovalk in 3 mladinci. Prav vse izvedene tekme štejejo za končno razvrstitev za slovenski pokal.

Najboljši po kategorijah so bili
med člani: Matjaž Mikloša, Aljaž Kolar, Robert Pritržnik;
• med člani 45+: Stane Lotrič, Milan Šenk, Boštjan Štiglic;
• med članicami: Alenka Lukič, Katarina Pritržnik, Anja Merlak Markič
• med mladinci: Maj Pritržnik, Tine Habjan, in Luka Strupi.

Kratek nagovor na razglasitvi rezultatov je pripravil novi predsednik KGŠ pri PZS Robert Pritržnik. Ob tej priložnosti se zahvalimo sedaj že bivši predsednici KGŠ Jasni Pečjak za opravljeno delo, Robertu pa zaželimo veliko uspeha pri iskanju skrivnosti tega zahtevnega športa in pri navduševanju mladih.

Lepoto življenja nam polnijo dogodki za katere se je potrebno potruditi. Tekmovanje v turnem smučanju je eden izmed njih.
Hvala vsem udeležencem Slovenskega pokala, hvala organizatorjem tekem, hvala vsem sponzorjem in hvala številnim prostovoljcem brez katerih tekem ne bi bilo.
Za KGŠ: Milan Šenk 
Kategorije:
Novosti SMU SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti