Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Uspešna otvoritev

V soboto smo z domačo tekmo v Slovenski Bistrici uspešno otvorili Vzhodno ligo 2019. Tekma je bila uspešna tako z organizacijskega kot s tekmovalnega vidika. Še enkrat več smo dokazali, da smo uigrana ekipa, ki zna iz tega, kar imamo na voljo, iztisniti največ, kar je mogoče. Odlično ceno si zasluži postavljavec smeri Boštjan Potočnik, ki je poskrbel, da so se vsi naplezali in se na koncu tudi lepo razvrstili, prav tako sodniki, ki so kljub doslej največjemu številu tekmovalk in tekmovalcev na tekmah Vzhodne lige, vsem 312 plezalkam in plezalcem sodili praktično brez napak. Odlično so se odrezali tudi naše tekmovalke in tekmovalci, ki so si v absolutni konkurenci priplezali tri uvrstitve na zmagovalni oder, med tekmovalci brez licence Državnega prvenstva pa so na oder za zmagovalce stopili dvakrat. Skupaj smo bili na tekmi po številu osvojenih točk drugi najuspešnejši klub med 26-imi klubi.

Med mlajšimi cicibankami in cicibani, kjer razvrstitve ni, so do vrha obeh smeri priplezali Vesna Tarkuš, Zoja Leskovar in Matic Kneževič; Aniki Potočnik in Juriju Vereš je uspelo priplezati do vrha ene smeri.

V starejših kategorijah smo v absolutni konkurenci osvojili dve prvi mesti in eno drugo mesto – Ema Seliškar je zmagala med starejšimi deklicami do 16 let, Lucija Tarkuš je bila 1., Maja Kramberger pa 2. med kadetinjami do 18 let. V B-kategoriji tekmovalcev brez licence državnega prvenstva je Zoja Gobec med starejšimi deklicami osvojila 2. mesto, Val Šajt pa med mlajšimi dečki 3. mesto.

Hvala vsem članom kluba, ki ste pomagali pri izvedbi tekme in sponzorjem Impol d.d., NLB Vita d.d., Vzajemna d.d., 8000plus d.o.o., Vertikal - Danilo Šegula s.p. in Občini Slovenska Bistrica, ki podpirate klub in ste omogočili, da smo s praktičnimi nagradami na podelitvi razveselili najboljše mlade plezalke in plezalce iz vzhodne Slovenije.


Vzhodna liga 2019

09.03.2019: Slovenska Bistrica
Razpis | Prijave (320) | Štartne liste | Rezultati (312) | Galerija

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti