Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Calcitovci

Calcit-bike.com: na tradicionalnih pripravah na Debelem rtiču

Kamniška gorskokolesarska ekipa Calcit Bike Team je med zimskimi počitnicami že tradicionalno opravila priprave v Mladinskem zdravilišču in letovišču na Debelem Rtiču

"Letos je bilo kar zanimivo. V sredo smo se nastanili in opravili dva treninga, oba na kolesu. V popoldanskem času smo izvedli trening osnov tehnike, zvečer pa smo imeli še teoretični del z video predstavitvami. Jutra smo zacenjali s krajšim sprehodom in ogrevanjem.
V četrtek smo bili dopoldne na kolesu, popoldne pa imeli športne igre in različne aktivnosti v okolici. Z eno skupino smo delali še dodatne vaje tehnike.
V petek je sledilo testiranje za vse skupine, popoldansko kopanje v bazenu in večerna analiza rezultatov.
V soboto smo ponovno izvedli dva treninga na kolesu, kjer smo dopoldne vsi vozili na terenu, v popoldanskem času pa v okolici doma postavili terenski poligon z različnimi tehničnimi nalogami, ki so ga popestrile in naredile trening zanimiv.
Vsak je našel svoj izziv. Zvečer smo imeli krst novih članov in maškarado, brata Štajnar sta zabavo popestrila še z odličnim igranjem harmonike.
V nedeljo je sledil dopoldanski trening in odhod domov," je potek priprav pokomentiral vodja kolesarske šole Calcit Bike Teama Simon Erjavec.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti