Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Podelitev priznanj

PZS, 15.01.2019 11.45
Alpinistično-plezalni večer 2019 

nedelja, 20. januar 2019, ob 05:27, Urednik G-L, ogledov: 284

najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju, bo v sredo, 30. januarja, ob 17.30 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (v dvorani Urška).

Namen izbora je ovrednotiti najkakovostnejše alpinistične vzpone, vrhunske športnoplezalne dosežke in uspehe v lednem plezanju in turnem smučanju ter javnosti predstaviti dosežke slovenskih alpinistk in alpinistov, ki so lani opravili več uspešnih vzponov in odprav, športnih plezalk in plezalcev, za katerimi je znova imenitna sezona, ter lednih plezalcev in turnih smučarjev, ki so dosegli odlične tekmovalne dosežke na svetovni ravni.

Podelili bomo tudi priznanje za življenjsko delo v alpinizmu.

Prireditev bo obogatena z alpinističnimi in plezalnimi kratkimi filmi, pred njo, ob 16. uri, pa bo predavanje Aleša Česna in Luke Stražarja o lanskem vzponu na Latok, prav tako v dvorani Urška.

Člani registriranih alpinističnih in športnoplezalnih odsekov - za prevzem brezplačnih vstopnic vas prosimo, da se prijavite na [email protected] ali [email protected], do petka, 25. januarja, do 20. ure (ime in priimek za vsako vstopnico).
Ostali se lahko dogodka udeležijo z vstopnico, ki jo kupijo na blagajni sejma.

eXTReMe Tracker