Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Planinski svet 29.11.18

29.11.2018

sobota, 1. december 2018, ob 05:27, Franci Savenc, ogledov: 503

Primorski dnevnik: Izlet v neznano | Miklavžev pohod

Izlet v neznano

V nedeljo, 2. decembra, se bodo člani SPD Trst podali na tradicionalni, pozno jesenski avtobusni izlet. Čeprav je cilj prikrit, organizatorji zagotavljajo zanimiv in prijeten triurni pohod, užitek ob čudovitem razgledu in obilo prijetnega razpoloženja. Odhod iz Trsta, s trga Oberdan ob 7.30. Pohod je nezahteven, primeren za vse, nujna pohodniška oprema in pohodniške palice. Udeleženci morajo imeti pri sebi veljaven osebni dokument, ne zadostuje le dokument z žigom za podaljšanje.

Miklavžev pohod

Slovensko planinsko društvo Trst vabi svoje člane, da se udeležijo tradicionalnega, 19. Miklavževega pohoda na Krasji vrh. Priljubljeni pohod, ki ga organizira PD Kobarid, bo v nedeljo, 9.decembra 2018.

Krasji vrh se nahaja med Bovcem in Kobaridom na gorskem grebenu Polovnik in je s svojimi 1773 m tudi najvišji vrh omenjenega grebena, zato je z njega lep pogled proti dolini reke Soče in okoliškim vrhovom.

Pohod traja predvidoma 6 ur, priporočljiva je zimska oprema. Start je v Bazovici, ob 6 uri. Peljali se bomo do Drežniških Raven (na razpolago bo društveni kombi). Za vpis in informacije pokličite tel. št. 3452420325 (odgovarja Mauro).

eXTReMe Tracker