Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

65 let PD Rimske Toplice

Praznovanje 65 let društva z izvedbo 65 kilometrskega pohoda od 31. avgusta do 2. septembra 2018 ...

... iz Rimskih Toplic do Lažiša, Lokavca in vse do Lisce, drugi dan iz Lisce na Lovrenc, vzpon na Kozje, spust v Zidani most in ponovni vzpon na Kopitnik, zadnji dan pa s Kopitnika na Brezno, Zavrate in Zgornjo Rečico do Šmohorja, spust v Hudo jamo, nato na Govce in mimo Kojzice nazaj v Rimske Toplice.
Pohod smo zaključili v nedeljo na proslavi ob našem 65 letnem jubileju, ki je potekala na dvorišču Gasilskega doma v Rimskih Toplicah.

Proslava je bila popestrena z Gasilsko rudarsko godbo iz Hrastnika, nastopili so še pevci moškega pevskega zbora iz Sedraža ter citrarka Janja Brlec s spremljavo violinista Petra Napreta.
Predsednik planinskega društva Rim. Toplice Jurij Potokar je z besedami predstavil društvo vse od ustanovitve davnega leta 1953 do danes in se ob enem zahvalil vsem članom za prizadevanja in pomoč pri vodenju in delu v društvu.
Na prireditvi so nas počastili s prisotnostjo in govorom podpredsednik PZS Roman Ponebšek, predsednik MDO Zasavja Jože Prah, župan občine Hrastnik Franc Zdolšek in predsednik KS Rimske Toplice Matjaž Knez.

Ob tej priložnosti so bila podeljenja članom društva tudi srebrna in zlata priznanja PZS ter društvena priznanja vsem zaslužnim članom društva.
Vsi udeleženci pohoda pa prejeli spominska priznanja PD Rimske Toplice.

PZS, 27.11.2018 00.00
Praznovanje 65-letnice Planinskega društva Rimske Toplice 


Facebook PD Rimske Toplice, 07.09.2018 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti