Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Upam,

AK Ravne - Marta Krejan Čokl: ... da kmalu dobimo kako alpinistko ali alpinista

Zakaj? Ker glede na prvi mesec, odkar izvajamo letošnjo alpinistično šolo, kaže res dobro. Fajn skupina zavzetih tečajnic in tečajnikov je imela v slabem mesecu že kar nekaj predavanj in vaj, ki smo jih nenačrtovano nadgradili v prijetna druženja.
Redna srečavanja v naši ‘predavalnici’, Sele, dvakrat Labot, umetna stena + želja po plezanju v gorah, ki je glavni razlog, da se človek sploh vpiše v alpinistično šolo + ljudje, ki z veseljem delijo svoje znanje, ki so ga nekoč ravno tako z veseljem sprejemali od svojih mentorjev = odlično izhodišče za cilj, ki ga želimo doseči. Vsak svojega.
In če zraven popolnoma nenačrtovano iz vaj nastane še pravi ‘teambuilding’, če stvari, ki jih počnemo, spoznajo tudi naše družine, je to velika dodana vrednost temu, kar že tako ali tako imamo radi. 

Da boste vedeli, o čem pisarim … Zaradi vremenske napovedi smo v soboto v plezališču na Vranskem na hitro organizirali vaje, da izkoristimo lep dan. Ker je bila odločitev/predlog res na horuk, sem najprej previdno potipala doma, potem pa z izbranimi besedami obvestila še vse druge … Saj ni res, z Juretom sva se v hipu zmenila, da gre vsaj polovica familije z mano na vaje in da bo on poskrbel za mularijo, saj smo se dogovorili, da lahko vsak tečajnik in inštruktor pride z družino. Vaje smo opravili, kakor je treba, mulci so imeli najboljšega varuha in motivatorja, mame oz. žene, ki so prišle s tečajniki, pa so si lahko malo oddahnile, saj so bili mulci na polno zaposleni; tečajnice so prišle brez svojih ‘močnejših’ polovic in brez otrok …
Že vedo, zakaj.

AK Ravne, 18.10.2018
Upam, da kmalu dobimo kako alpinistko ali alpinista

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45944

Novosti