Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Dobrodelni namen

Motiviraj.me: Prijava

ponedeljek, 9. julij 2018, ob 05:30, Nace Štruc, ogledov: 858

Od morja do vrha Triglava za pediatrično kliniko (26. in 27. julij 2018)

Ekstremni podvig od najnižje do najvišje točke Slovenije, ki bo vključeval neprekinjeno kolesarjenje, pohod in plezanje čez zahtevno severno steno Triglava.

Tibor Pranjić - idejni vodja projekta je zapisal..

Verjetno se sprašuješ zakaj bi to naredil?

‘’Zakaj pa ne, če lahko!’’

Si za dobrodelnost? Želiš, da bi tvoj cilj nekaj pomenil?

Potem je naš IZZIV kot nalašč ustvarjen za tebe. Pridruži se moji ekipi #motiviraj.me v petek, 27. 7. 2018 ob 5.00, ko bomo z našim pohodom na Triglav naredili nekaj dobrega za vse otroke na Pediatrični Kliniki v Ljubljani.Želim, da ima moj športen izziv pomen.
Zato vabim tebe in vse, ki jih poznaš, da se nam pridružite v velikem številu in s prostovoljnim prispevkom 20 EUR pomagate otrokom, ki to pomoč potrebujejo.

Kako lahko pomagate?

S prijavo in prostovoljnim prispevkom v višini 20 € (oz. po vaših zmožnostih) na TRR društva Tempera: SI56 6100 0001 5321 497, ki bo zbrana sredstva podelilo Pediatrični kliniki v Ljubljani.
Podprite projekt in se delu ekipe #motiviraj.me tudi pridružite na pohodu na Triglav po srednje zahtevni, Tominškovi poti!

Predvidena pot: Piran – Postojna – Ljubljana – Bled – Mojstrana (kolo) – Vrata – (čez triglavsko severno steno) – Triglav

eXTReMe Tracker