Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Soča Outdoor Festival

sobota, 30. junij 2018, ob 18:55, Franci Savenc, ogledov: 652

... že šestič zapored združil ljubitelje športov na prostem

Organizatorji so pripravili nepozabno doživetje tako za najbolj zagrizene tekmovalce in profesionalce kot tudi za rekreativne športnike.

Za pripravljenost tekačev je tudi letos poskrbel adidas Terrex

Tekmovalci so na festivalu lahko izbirali med petimi različno zahtevnimi progami, tako je letos vzdolž Soče skupno 1.410 tekačev premagovalo 10-, 15-, 25- in celo 45-kilometrske razdalje.
Za ustrezno pripravljenost tekačev na nove podvige so ob adidasovi stojnici skrbeli adidasovi strokovnjaki, ki so predstavljali nov model trail športnih copat Terrex Two Boa ‒ slednji poleg edinstvenega dizajna uporabnikom nudi izjemen oprijem in optimalno udobje.

Start adidas Terrex teka je bil na glavnem festivalskem prizorišču, kar 572 tekačev pa so ob progi za lažje premagovanje kilometrov spodbujale adidasove motivacijske table. Tek po brveh sotočja Tolminke in Zadlaščice se je zaključil z adrenalinsko izkušnjo – prečkanjem Tolminke.

Najboljšo pripravljenost na adidas Terrex teku je letos dokazal 35-letni Peter Kastelic, ki je 15-kilometrsko traso, polno ovir in presenečenj, premagal s časom 1:07:16.3.

Oznake: gorskiTek
eXTReMe Tracker