Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Projekt 3glav.si

Mojca Haberman:  - 2 vdiha, 2 Triglava v enem dnevu!

Moj cilj je kot prvi slovenki osvojiti oba vrhova Triglava v enem dnevu, na vdih!

Vsak uspeh ima trdne temelje in veliko truda. Ogromno odrekanja in neizmerno zadovoljstva.

V nedeljo, 9. septembra, se bom odpravila osvojiti najvišji vrh Slovenije, Triglav.

Ob spremstvu trenerja, vodnika in prijateljev se bom poskušala čimprej vrniti v dolino in se odpravila proti Piranu. Nedaleč od rta Madona v Piranu se bom potopila na vdih do najnižje točke slovenskega morja, imenovane Podvodni Triglav.

Kako?

... dihati pomeni živeti ... dva vdiha ... dva Triglava:       Triglav nad Bohinjem (+2.864 m) in podvodni Triglav v Piranu (-38 m)

Moj cilj je kot prvi Slovenki osvojiti oba vrhova Triglava v enem dnevu, na vdih! Vsak uspeh ima trdne temelje in veliko truda. Ogromno odrekanja in neizmerno zadovoljstva. V nedeljo, 9. septembra 2018, se bom odpravila osvojiti najvišji vrh Slovenije, Triglav. Ob spremstvu trenerja, vodnika in prijateljev se bom poskušala čimprej vrniti v dolino in se odpravila proti Piranu. Nedaleč od rta Madona v Piranu se bom potopila na vdih do najnižje točke slovenskega morja, imenovane Podvodni Triglav.

Mojca Haberman

… osemnajstletna srednješolka, ki poleg gimnazijskih obveznosti uživam pod vodo. Treniram potapljanje na vdih … PB … -61 m … 5 min 38 s

Preko alpskega smučanja in ritmične gimnastike se je moja športna pot potopila v vodo. Bilo je naključje. Kot štirinajstletnica sem z lahkoto premagovala globine okoli dvajsetih metrov. Želja po več me je iztrgala iz Koroške in pregnala v Ljubljano. Na Viško gimnazijo in v klub Inhaleblue. S tem korakom sem pridobila ogromno. Več treningov, več časa za šolo in zase! Najdete me v šoli, na treningu v bazenu ali fitnesu. Lahko tudi v najglobljem bazen na svetu Y -40 m, kjer redno čistim dno. Zelo rada skočim tudi v Egipt, na toplo, po nov rekord. Med poletjem pa na Pagu, pa ne na plaži. Najgloblje sem se potopila junija 2017 v Egiptu, -61 m, sape pa mi zmanjka pri peti minuti in pol.

Monoplavut

… z njo plavam v bazenih in morju ... Z njo sem postala državna podprvakinja (Kranj 2017) v bazenu. V globino me požene pod 60 m, v dolžino pa preko 135 metrov ...

Vsakega, ki je pripravljen graditi temelje moje zgodbe, bom izjemno vesela.

Vaše ime, ime vašega podjetja, bom ponesla najvišje in spustila najgloblje.
Prostora imam na monoplavuti, neopren obleki, majici … Ponujam vam možnost in prosto pot. HVALA

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti