Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Podpora

 

sreda, 2. maj 2018, ob 05:28, Mire Steinbuch, ogledov: 793

... spletnima mestoma UKC in UKH

Na ukclimbing.com so aprila objavili članek o spremembah pravil o varovanju osebnih podatkov, ki bodo začele veljati maja 2018.

V letošnjem maju bo prišlo do sprememb, ki bodo vplivale na obravnavo zasebnosti uporabnikov spletnih strani. Splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR – General Data Protection Regulation) bo začela veljati 25. maja 2018. Pri UKClimbing Ltd. v celoti podpirajo etiko v teh pravilih, katerih namen je zaščita zasebnih podatkov državljanov EU in izboljšanje razumevanje sistema varovanja. Menijo, da je pomembno informirati o teh spremembah, in tudi razložiti, kako jim uporabniki lahko pomagajo skrbeti za najboljšo možno vsebino in značilnosti njihove spletne strani.

Da bi se uskladili z novo regulativo, morajo popolnoma preoblikovati elektronsko bazo podatkov in ji dodati možnost izbire uporabnikov (se strinjajo ali ne) in datum njihove odločitve. Kdor bo soglašal z novo uredbo, bo po e-pošti še naprej prejemal obvestila. Kdor ne bo potrdil, da se strinja, ne bo več prejemal novic. Odločitev je časovno omejena (direktiva EU).

eXTReMe Tracker