Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Tudi letos

IFSC International Climbing Series - Triglav The Rock Ljubljana - 19. maj 2018
Tekmovanje v balvanskem plezanju, na katerem bodo nastopili najboljši športni plezalci z vsega sveta.
nedelja, 1. april 2018, ob 05:27, Urednik G-L, ogledov: 550

kvalifikacije za Triglav The Rock v Kopru

Tekmovanje v balvanskem plezanju Triglav The Rock Ljubljana bo tudi letos sestavljeno iz kvalifikacij, polfinala in finala. Zmagal bo tisti, ki bo v najmanj poizkusih preplezal največje število balvanov.

Kvalifikacije bodo že drugo leto zapored dan pred tekmovanjem. Začele se bodo v petek, 18. maja ob 15. uri v Plezalnem centru Plus Climbing v Kopru.
Na kvalifikacije se lahko prijavijo vsi, ki bodo v letu 2018 dopolnili 15 let. Tekmovalci bodo razvrščeni v dve kategoriji, moško in žensko. Prijave se odprejo v aprilu, zato spremljajte: www.therockljubljana.com.

V polfinale, ki bo potekalo 19. maja med 13. uro in 15.30 na Kongresnem trgu v Ljubljani, se uvrsti deset najboljših plezalk in plezalcev na povabilo organizatorja ter po deset najboljših iz obeh kategorij iz kvalifikacij.
V večernem finalu, ki se začne ob 20. uri in bo v neposrednem prenosu tudi na RTV Slovenija, bo prostor samo za šest najboljših plezalk in šest najboljših plezalcev iz polfinala, ki bodo skušali ponoviti ali naslediti Janjo Garnbret in Chona Jongwona, lanskoletna zmagovalca tekmovanja.
Vir: TheRockLjubljana 
Oznake: pleBAL
eXTReMe Tracker