Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Natalija

Slovenske novice ... Gros: Pričarala bi si pokojnega moža

Nekdanja vrhunska plezalka je po koncu nadvse uspešne kariere zaplula v osebno pravljico. Poročila se je s fotografom, režiserjem in producentom Juretom Breceljnikom, s katerim sta se razveselila hčerke Ele. Le pet mesecev po njenem rojstvu je Jure med snemanjem dokumentarnega filma Zadnji ledeni lovci umrl zaradi možganske kapi. Natalija se je lotila novega izziva, in sicer jo bomo letos gledali plesati v šovu Zvezde plešejo.

…​ bi imela čarobno paličico, bi si pričarala pokojnega moža Jureta in prevrtela čas nazaj, ko smo bili še skupaj z najino malo Elo.

bi ujela zlato ribico, bi si zaželela tri želje, ki jih v vseh pravljicah obljublja.

bi zadela jackpot, bi šla najprej na dolgo potovanje okoli sveta, malo z avtom, malo z jadrnico, malo peš. Obiskala bi vse celine in svoji punčki dala najlepše darilo. Svoj čas.

bi imela na izbiro en lepotni poseg, bi se 'podaljšala' za kakšnih pet centimetrov.

bi bila nevidna, bi poiskala polarnega medveda in se med spanjem privila k njemu pod topel kožuh, kot njegovi mladički. Ne vem, zakaj, a to mi je ena izmed lepših živali na svetu.

bi bila moški, bi … Res sem rada ženska, zato nimam pojma, kaj bi, če bi bila moški. Verjetno bi moške lažje razumela.

bi se še enkrat rodila, bi šla študirat medicino in namesto plezanja bi izbrala ples.

bi bil to zadnji dan mojega življenja, bi ga preživela z mojo punčko Elo in ji v tem kratkem dnevu poskušala povedati čim več resnic tega sveta.

bi bilo moje življenje film, bi bil naslov Cinema verite, amour et passion.

bi šla na samotni otok, bi s sabo vzela moža, računalnik z dostopom do interneta in wordom za pisanje knjige ter vrhunsko francosko vino.

bi me poslušali vsi ljudje tega sveta, bi jim rekla, da je življenje čisto prekratko, da bi ga zapravljali za nesmiselne stvari, za ljudi, ki jih ne marajo, za delo, v katerem ne uživajo in se ne počutijo izpolnjene. In da se pravo, resnično življenje začne šele tam, kjer se cona udobja konča.


image
Suzy.


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

 17.02.18 13:36
ČE BI
Natalija
Gros: Pričarala bi si pokojnega moža / Zvezde plešejo

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti