Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Siete Venas

je skupina plezalcev iz Chaltena v Patagoniji, ki so na evropski turneji.
Njihov koncert bo v soboto, 2. septembra, ob 21. uri v Plezalnem centru v Ljubljani Cacique Yatel

Poleg brezplačnega koncerta bodo vsi obiskovalci sodelovali v žrebu za plezalno opremo, ki jo poklanjajo Iglu Šport, Petzl, Tenton.

Plezalni center Ljubljana - David Debeljak: Počitnice se zaključujejo, zato smo se odločili, da z odličnimi ritmi in pozitivno energijo pozdravimo novo plezalno sezono med stenami PCL-ja.

Siete Venas bodo po Rockmaster-ju v Arcu pripotovali tudi k nam in nam pokazali, kaj je pravi SKAPUNKROCKUMBIAREGGAE party.
Iglu Šport, Petzl & Tendon niso ostali ravnodušni in bodo na koncertu med obiskovalce razdelili vedno dobrodošlo plezalno opremo.

Vse, kar moraš narediti, je to, da prideš uživat na koncert (vsak, ki bo prišel na koncert, bo dobil »srečko«, med koncertom pa ugotovil, če je prav njena/njegova dobitna)! Vstop je prost!

Siete Venas je skupina muzikalnih plezalcev, ki so se pred več kot desetimi leti znašli v El Chaltenu, Patagoniji, s sanjami o novem življenju med skalami. Ustanovili so skupino, ki je na začetku preigravala priredbe Manu Chao in Manu Negra, kmalu pa so začeli ustvarjati tudi lastne skladbe. Do danes so izdali že tri albume in čeprav so prvotno rock skupina, v svoje pesmi vključujejo tudi pridih ska, reggae, punka in latinske etno glasbe.

Letos so se odločili narediti tudi evropsko turnejo, kjer igrajo po večjih in manjših gorniških festivalih, plezalnih centrih, Rockmastrih in med plezalce širijo latino-patagonski duh.
Pa še en njihov komad:

YouTube, 13.08.2014: ... Ta video je bil posnet v novembru 2013 v mestu El Chalten, s scenarijem in kamero našega gvatemalskega prijatelja Ivana Ramamish Castro Peña. ...

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45953

Novosti