Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

THC

AO Kranj: Z Bojčem sva se kak teden nazaj, mogoče deset dni, odpravila plezat v Geyikbayiri


Ne vem točno koliko časa, ker sva oba čist na off, ni tukej čas najin gospodar, ampak musklfibr, utrujenost, vreme in pa ostale spremenjlivke vsakega plezalca, slacklinerja oz. česarkoli že, ni važno, pustimo to raje nedefinirano.

Prve par dni sva se suvereno zapodila v skale, a naju je tretji dan zjutraj utrujenost postavila na realna tla, čas za rest day. No ja, rest day od plezanja, zato sva se odpravila na highline. Sprva sva oba imela par problemov, jaz nisem bil na liniji skoraj eno leto, me je plezanje premamilo, Bojč je imel pa približno isti problem… samo da njega še mal tehnika matra.

No, zdej ko sva vplezana in uhojena ni panike, uživava vsak dan na sončku, takorekoč poletju, nebi rekel da je zima/pomlad, whatevr… Bojč je navdušen nad sajtanjem sedmic, jaz se zaenkrat še držim višjih 6k, bomo pa nekej nardil na to temo da bo kmalu kaj več padlo. mi gre pa zato highline mal bolš, lahko prehodim onsajt 65m kot nič, še šale vmes delam, sej, bojč pa v skal v projektu najde no hand reste k jih jes ne, vsakmu nekej.

Jutri se začne THC (vsi pristaši te visoke, vesele itd. substance so nevdušeni, tudi midva! lets be high!), tako da se bom jaz malo bolj posvetil poliestrskim in najlonskim skušnjavam, bojč ma pa rajš kj tršega. vsakmu svoje.

Se vidimo ko prideva nazaj, upam da nebo premrzlo, tukej je poletje, da ne bo preveč šoka.. Želiva vam veliko powdr, itd. skušnjav, upam da vam ga je kaj padlo, upam da je še kj ledenga ostal da se lahko zvirate po smrklih ki še niso leteli dol.. .SREČNO!

Tilen & Bojan

Kategorije:
Novosti Tuje TUJ PLE Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46063

Novosti