Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kaj alpinistki podariti

AK Ravne - : ... za osebni praznik in Dve čarovnici pri zlodeju

Pravi moški vedo, kaj. Led. Ne v kozarcu. In če kljub gripi samo zaradi tega, da ustreže svoji ženi, gre z njo v Matkov kot in potem še čez zaledeneli slap, je žena v veliki v dilemi, kaj bo ona podarila njemu, ko bo praznoval.

Jure me je seveda prepričal, da se počuti prav fajn, a se je po preplezanem Fakinu vendarle pokazalo, da bi bilo bolje, če bi namesto na mrazu dan preživel na toplem. Ampak ker se oba bojiva otoplitev ko vrag križa, sva seveda izkoristila prosti dan na za ta čas najbolj želen način.

Sveči v Fakinu sva se izognila, ker naju nikakor ni hotela “poklicati”, videti je bila namreč preveč šibka za kaj takega. In čeprav sta Fakinček in Fakinof dobro narejena, sva jima (saj veste, malo dete doma …) samo pomahala v upanju na skorajšnje snidenje.

Kaj pa zlodej?

Z Marinko, že odkar se poznava, vsako leto praznujeva skupno obletnico, tako da naju to letos še čaka, al, Marinka, s Tinco pa sva jo z obeležili včeraj. Tudi ona namreč praznuje na isti dan kot naveza M & M …

In kaj bi lahko izbrali boljšega kot obisk najbolj znanega zlodeja?! Lucifer naju je prijazno sprejel in pogostil s krasno plezarijo, gneči, ki je menda tam kar običajna te dni, pa sva se izognili s “primerno” uro obiska, torej sredi dneva.

  27.01.2017
Kaj alpinistki podariti za osebni praznik in Dve čarovnici pri zlodeju

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti