Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

V Bovcu jubilejni

28.12.2016
V Bovcu jubilejni 10. festival filmov o športu in naravi Boff


Večer, 29.12.2016

petek, 30. december 2016, ob 05:27, Franci Savenc, ogledov: 757

Primorski dnevnik: ... 10. festival filmov o športu in naravi Boff
Večer:
Festival filmov v Bovcu

BOVEC - V Bovcu se je začel 10. Bovec Outdoor Film Festival (Boff). Na festivalu filmov o športu in naravi bodo v štirih večerih prikazali 38 filmov v treh tekmovalnih kategorijah in še dveh programih. Do jutri bodo projekcije v Stergulčevi hiši, v petek pa bo na sporedu veliki zaključni dogodek v dvorani Kulturnega doma Bovec.

Na festivalu prikazani filmi so razdeljeni v tri tekmovalne kategorije. Dve kategoriji sta vezani na temo Šport in akcija. V prvi bodo prikazani kratki filmi na omenjeno temo, v drugi pa srednjemetražni filmi in celovečerci. Tretji tekmovalni program je posvečen naravi in ekologiji. Na sporedu bodo še filmi, razdeljeni v sklopa Era ter Oglasni in reprezentativni filmi.

Poleg filmskih projekcij bodo na programu tudi razna predavanja ter izleti, na stojnici pa bodo na voljo knjige založbe Planinske zveze Slovenije, Didakte in Sidarte.

Organizatorji vrhunec festivala napovedujejo v petek, ko bodo projekcije potekale v dvorani Kulturnega doma Bovec, ki sprejme več kot 400 gledalcev. Projekcij se bodo tedaj udeležili številni avtorji in akterji iz filmov.

 

Oznake: BIB
eXTReMe Tracker