Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Družina X ultra 2

Salomon: Razširite svoje igrišče - Uživajte v neokrnjeni naravi!
Spoznajte novo generacijo Salomon treking obutve

 Promocijska objava 

So hitri vzponi na bližnji hrib vaša dneva rutina?

Potem je X ULTRA 2 zagotovo prava izbira. Zelo širok namen uporabe ter kombinacija tehničnih materialov in modernega pristopa za doseganje varnosti in stabilnosti, bo presenetila tako rekreativce, kot tudi tiste najhitrejše oboževalce narave.
Popolna kombinacija udobja, zaščite in oprijema navdušuje pri X ULTRA liniji že vrsto let. Kako popolnost lahko še izboljšamo? Še nižja teža vam bo omogočala enostavne, hitre in predvsem bolj varne pobege v naravo.

X ULTRA linija obutve združuje najboljše lastnosti trail tekaških copat ter pohodnih čevljev. Tako so natančen oprijem stopala, blaženje in nizka teža, združeni v enem čevlju, ki hkrati nudi tudi izjemno stabilnost, zaščito stopala ter vrhunski oprijem na različnih vrstah podlage.

Gre za lahkotno treking obutev, ki jih lahko uporabljate za vse aktivnosti na prostem. Odličen oprijem celotnega stopala, stabilnost, mehkoba in zaščita vas bodo presenetili na krajših enodnevnih avanturah.
Ojačan jezik in gumijasta kapica zaščitita vaše prste pred poškodbami, Sensifit™ pa ohranja stopalo na pravem mestu ves čas aktivnosti. Quicklace™ sistem hitrega in enostavnega zavezovanja zagotavlja udobno prileganje in enakomerno porazdeli pritisk preko celotnega stopala.
Advanced Chassis™ šasija omogoča stabilnost in zaščito na razgibanih terenih, Contagrip® podplat pa popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti na vseh podlagah, saj zaradi svoje sestave omogoča optimalen oprijem in prilagodljivost tako na vzponih, kot tudi pri spustih.

Razširite svoje igrišče, raziščite še neodkrite poti in uživajte v novih avanturah z obutvijo, ki vas ne omejuje, ampak omogoča užitek na vsakem koraku.

X ULTRA 2 - idealna obutev za hitro pohodništvo
na raznolikem terenu
!

...06.2016
Facebook: Salomon running

 

 

 


 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45951

Novosti