Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Idealna služba za vas?

Planet Siol.net - Alenka Teran Košir: ... Osupljivi razgledi, svež zrak in … ja, polne roke dela.

V planinskih kočah iščejo pomoč

Številna planinska društva v teh dneh pospešeno iščejo oskrbnike za svoje planinske koče. Večina razpisov se izteče konec februarja, zato pohitite s pregledom prostih delovnih mest.

Več slovenskih planinskih koč išče novo delovno silo, ki bi prevzela vajeti pred začetkom letošnje poletne planinske sezone. Večina razpisov se izteče konec februarja, iščejo pa večinoma oskrbnike in kuharje.

Delovno razmerje se običajno sklene za od tri do pet let, - če sta obe stranki zadovoljni, sodelovanje lahko postane dolgoročnejše, v nasprotnem primeru pa se lahko tudi predčasno konča - plačilo pa je odvisno od planinskega društva in koče, v kater boste našli delo, nam je pojasnil Dušan Prašnikar, strokovni sodelavec gospodarske komisije Planinske zveze Slovenije (PZS).

Delo v planinski koči je lahko sanjsko, saj ponuja bivanje v neokrnjeni naravi s prečudovitimi razgledi, po drugi strani pa tudi izredno zahtevno, saj je ob sončnih koncih tedna treba pošteno zavihati rokave in pljuniti (seveda ne dobesedno) v roke.

To so trenutni razpisi za delo v planinskih kočah, objavljeni na straneh Planinske zveze Slovenije (poleg teh pa planinska društva delovno silo iščejo tudi preko svojih kanalov):

PZS.si: Aktualni razpisi za delo v planinskih kočah

... ... ...

Seznam aktualnih razpisov za delo v planinskih kočah sproti ažuriramo. Vsak nov razpis je ločeno objavljen kot samostojna novica.

Pretekli zaključeni razpisi:
... ... ... (PDF)
 

13.02.2016 Idealna služba za vas? Osupljivi razgledi, svež zrak in …

07.04.2015Služba, kjer se lahko sprostiš in uživaš, pa še ...


 

 

 



Delo oskrbnika je po eni strani sanjsko, po drugi pa zelo zahtevno in terja pozornost celega človeka, če ne celo več njih.
(Fotografija Tomaža Bolčarja: Cojzova koča na Kokrškem sedlu)


 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti