Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

People's

PZS: ... Global Climate March 2015 – pridružite se podnebnemu shodu v Ljubljani!

29. novembra 2015, dan pred začetkom srečanja svetovnih voditeljev na podnebnem vrhu v Parizu, se bodo ljudje v tisočih mest po vsem svetu ponovno zbrali, da bi izrazili zahtevo po svetu, kakršnega si želimo. Tudi planinci lepo vabljeni na podnebni shod v Ljubljani.

Državljani, združeni za gospodarstvo, ki ga poganja 100 % čista in varna energija, kjer dobra delovna mesta koristijo ljudem in planetu. Za svet, zaščiten pred uničujočimi podnebnimi spremembami, kjer ima vsakdo pravico do hrane, vode, čistega zraka in zdravega življenja. Za prihodnost naših otrok in vnukov.

Poleg največjega pohoda v Parizu bodo ta konec tedna shodi državljanov zaznamovali večja mesta po vsem svetu. Nedelja, 29. november 2015, bo največji dan akcije v zgodovini boja proti umazani energiji, ki duši naše skupnosti. V Ljubljani je zbor 29. novembra ob 11. uri na Kongresnem trgu.

Za velike spremembe smo potrebni vsi, vsak posameznik. To je vabilo, da se pridružite največji podnebni mobilizaciji v zgodovini. Skupaj lahko oblikujemo našo prihodnost!

Lepo vabljeni tudi planinci. Povabite še prijatelje! (Facebook dogodek)

Pridite s transparenti!
Delavnica za izdelavo transparentov bo na Kongresnem trgu že od 10. ure dalje – vabljeni!
Dogodek, prijazen otrokom: med dogodkom bodo potekale delavnice za otroke.

Dogodek soustvarjajo Umanotera, Kulturno ekološko društvo Smetumet in Greenpeace v Sloveniji, skupaj s prizadevnimi posamezniki in civilno-družbenimi organizacijami.

10.11.2015

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "People's "

Primož Auersperger,

Vsebina je bila izbrisana na zahtevo avtorja / IP

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti