Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 24.09.15

Primorski dnevnik: Predsmučarska telovadba SPDT; 11. oktobra druženje ob kostanju, ...

Predsmučarska telovadba SPDT

Smučarski odsek SPDT prireja tudi letos predsmučarsko telovadbo za odrasle, ki bo v telovadnici šole Kodermac v ul. Pindemonte 11 v Trstu. Priprave so rekreacijskega značaja in so namenjene vsem, ki želijo biti v formi v prihajajoči smučarski sezoni. Dobra fizična priprava je predpogoj za zdravo življenje in varno smuko, saj zmanjšuje predvsem tveganje telesnih poškodb.
Telovdba bo začela 7. oktobra in bo potekala enkrat tedensko ob sredah od 20.30 do 22.30. Predvideva prosto telesne vaje, vaje s pripomočki, aerobične vaje in razvedrilne igre. Prijave in informacije sprejema Robert Devetak na tel št. 335 6123484.

11. oktobra druženje ob kostanju

Ne samo metereološka, tudi koledarska jesen je v deželi. Pri Slovenskem planinskem društvu v Gorici se že pripravljajo na tradicionalno druženje ob kostanju, ki bo 11. oktobra na domačiji Štekar v Števerjanu, od poldneva do mraka.
Prireditev je namenjena starejšim, mlajšim in najmlajšim članom društva ter, seveda, njihovim družinam in prijateljem. Planinci tudi tokrat načrtujejo nekaj spremljajočih prireditev: družinski pohod, kolesarsko vožnjo, tekmovanje v poznavanju narave itd.
Tudi kostanja, tako napovedujejo, bo dovolj, čeprav je tega žlahtnega sadeža iz leta v leto manj.

Danes priložnost za plačilo članarine

Sedež SPDG na Verdijevem korzu bo danes med 19. in 20. uro odprt izrecno za urejanje članarine. Do konca meseca mora društvo poslati Planinski zvezi obračun znamkic za leto 2015 in poravnati razliko.
Na društvenem sedežu bodo sprejemali tudi prednaročila za stenski planinski koledar 2016 z odličnimi barvnimi posnetki iz planinskega sveta.

 24.09.2015

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti