Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novi prostori

AO Železničar: ... ferajna (v nastajanju) - Polni elana in zanosa čakamo ...

NOVI PROSTORI FERAJNA - NOVA PLEZALNA STENA - fazno "poročilce"
Čas je, da širnemu občestvu (članom, bodočim članom in ostalim siromakom, ki slučajno zaidejo na našo spletno stran) pokažemo, kako poteka gradnja in prenova novih prostorov Ferajna, ki bodo že v kratkem novim tečajnikom in starim sabljam ponujali kakovosten plezalni trening, izvajanje alpinistične šole in ferajnovsko druženje. Na novi steni bomo postali suvereni za napadanje širnih ostenij po domovini, Alpah in ostalih gorstvih sveta.

Kot veste, smo pozimi v najem in uporabo dobili večji prostor v servisnem območju Slovenskih železnic. Zanesenjaško smo se lotili odnašanja ruševin in čiščenja prostora. Novi prostor je velik in visok, tako visoki pa so postali tudi naši načrti po gradnji velike ferajnovske stene in ureditvi novih skupnih prostorov.

Opravljena pripravljalna dela: (i) podpis pogodbe, (ii) urejanje dostopa, (iii) odvoz ruševin, (iv) čiščenje prostora, (v) priklop elektrike, ...
Opravljena gradbena dela: (i) sektor Stena, (ii) sektor Boulder, (iii) sektor Hodnik

Predvidena dela: (i) sektor Mišica (campus board, peg board, system board) in Manever (poličke in sidrišča), (ii) barvanje plezalnih površin, (iii) postavljanje smeri, (iv) osvetlitev, (v) sektor Launđ (terasa nad boulderjem), (vi) priklop vode, (vii) notranja oprema in interier ter selitev hladilnika.

Polni elana in zanosa čakamo trenutek, ko bodo novi prostori zaživeli v polni meri.
Fotoreportaža (Foto by M.E. - Đ. in P.B. - P.)

17.09.2015 13:31

 
 

 

 

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti