Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Srečanje na Mali planini

Lana Benčan: Mladi »Bajtarji« smo se 24. maja zbrali na Mali planini. Prišle so mlajše generacije otrok, oziroma zdaj že staršev, ki so se nekdaj skupaj zabavali na planini.

Srečanje smo pričeli v Jarškem domu, kjer smo obujali vesele in smešne spomine. Tu smo pojedli dobro skuhano kosilo in se okrepčali. Vreme je bilo bolj oblačno, a vseeno smo poskrbeli za zabavo. Najmlajši pa so tudi poskrbeli za svojo zabavo in se igrali po planini. Seveda po tako dolgem času, ko se nekateri niso videli ni zmanjkalo besed in kmalu je bilo že popoldne.

Ker pa smo imeli v načrtu še kratek sprehod do kapelice Marije Snežne, smo se morali kar podvizati. Vreme nam je ostalo naklonjeno in brez dežja smo do tja tudi prišli. Tam smo naredili še »gasilsko« fotografijo, nato pa smo se poslovili. Zadnje pozdrave smo izgovorili z nasmejanim obrazom in se odpravili proti domu.

Mislim, da nam bo vsem, ki smo prišli ta dogodek ostal v lepem spominu in da ne bo bil zadnji te vrste, saj so najbolj navdušeni že kovali nove načrte za kaj podobnega.

Lana Benčan

PD Bajtar - galerija: 
Srečanje mlajšega rodu bajtarjev

Kategorije:
Novosti MLA SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti