Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vozni redi 2015

Že sedmo leto zapored je CIPRA Slovenija, skupaj s partnerji izdaja knjižico Vozni redi v Alpah, ki ponuja

... pregled voznih redov slovenskih železnic, avtobusov, lokalnih prevoznikov in izposoje koles na območju slovenskih Alp in delu avstrijske Koroške.

S priročno knjižico, ki bo izšla v slovenski in angleški različici v skupni nakladi 5000 izvodov, povečujemo uporabo javnega potniškega prometa, ki je primerna tako za turista kot domačina. Vsebuje pregled voznih redov vseh linij avtobusnega in železniškega prometa, žičnic in ladje na območju slovenskih Alp in v delu Avstrije. Novost v letošnji izdaji je tabela izposoje koles, s katero želimo poudariti pomen kolesarskega udejstvovanja v prometu.

Letos smo združili moči CIPRA Slovenija, Stalni sekretariat Alpske konvencije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Planinska zveza Slovenije, Triglavski narodni park, TIC Ljubljana, TIC Kranj, TIC Radovljica, Turizem Bled, Turizem Bohinj, LTO Kranjska Gora, LTO Bovec, LTO Sotočje, TIC Idrija, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, TIC Jesenice, Turizem Škofja Loka, Javni zavod SPOTUR Slovenj Gradec, TIC Logarska dolina, TPIC Tržič, Kärnten Bus GmbH in TIC Jezersko.

Knjižici sta na voljo pri vseh partnerskih organizacijah, poleg tega pa tudi v elektronski obliki na spletnih straneh CIPRE Slovenija .... Dostopna je tudi preko QR kode.
Tiskana oblika bo predstavljena 30. maja na Dnevu Alpske konvencije v Mojstrani in dostopna pri vseh partnerskih organizacijah od začetka junija 2015 naprej.

 

 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti