Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Digitalni vodnik

obiskovalcem Triglavskega narodnega parka omogoča, da na enostaven način s pametnim telefonom ali tablicami poiščejo informacije ...

... o naravnih in kulturnih znamenitosti, tematskih, kolesarskih in pohodnih poteh ter drugih možnostih za rekreacijo. Aplikacija, ki je na voljo za mobilne naprave (Android in iOS) v spletnih trgovinah Google Play in App Store z imenom Julius Guide, pripravljena pa je bila v okviru projekta Julius - Raba in ovrednotenje kulturne dediščine ter skupna uporaba športne infrastrukture na čezmejnem območju od Julijskih Alp do Jadrana (Program čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-13).

Vodnik obsega zanimivosti Triglavskega narodna parka, Krasa, Ljubljane z okolico in Naravnega parka Julijsko Predgorje v Italiji. Na območju Triglavskega narodnega parka je trenutno predstavljenih 55 točkovnih zanimivosti in 14 tematskih poti. Z izbiro točke ali poti se prikaže zemljevid in točna lokacija ter kratek opis s slikovnim materialom. Vodnik je na voljo v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46070

Novosti