Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Plezalni klub Kamnik

je v soboto, 18. aprila, uspešno organiziral četrto letošnjo tekmo Zahodne lige

V nič kaj vremensko prijazni soboti smo v balvanskem plezalnem centru Plezalnega kluba Kamnik v Alpremu v organizaciji članov in podpornikov Plezalnega kluba Kamnik uspešno izpeljali tekmo Zahodne lige.

Tekme se je udeležilo 268 mladih plezalcev v desetih kategorijah iz več kot 20 plezalnih klubov od Sežane do Jesenic v spremstvu 500 staršev, trenerjev, spremljevalcev.
Tekme po posameznih kategorijah so se pričele že ob 8.30 in so trajale tja do večera.
Odlično je bilo poskrbljeno za nemoten potek tekme čez ves dan. Nismo pozabili na vse, ki so bili lačni ali žejni, prav tako pa tudi ne na tiste, ki jih je zeblo. Toplega čaja je bilo dovolj za vse.

Na uspešno izpeljani tekmi so bili izjemno uspešni tudi naši člani. Na stopničkah za zmagovalce smo kar šestkrat pozdravili naše plezalce. Štirje od njih so stali na najvišji: Timotej Romšak - 1. mesto starejši cicibani, Dominika Kodra - 1. mesto mlajše deklice, Aljaž Resnik - 1. mesto mlajši dečki, Nejc Sitar - 1. mesto starejši dečki, Tina Prvinšek - 3. mesto mlajše cicibanke, Luka Jerman - 2. mesto starejši cicibani. Ob tem pa so naši tekmovalci osvojili še dve 4. mesti (Pia Mavec - starejše cicibanke, Betka Debevec - mlajše deklice) ter zabeležili še osem uvrstitev med prvih 20 v različnih kategorijah. Čestitke vsem našim članom in tekmovalcem!

Plezalni center je odprt vsak delovni dan v tednu od 15.30 do 23.00.
Več informacij: info@plezalniklubkamnik.si.

PK Kamnik 

...04.2015
YouTube, 14. aprila 2015: Plezalni klub Kamnik


G-L: Tekma Zahodne lige v organizaciji PK Kamnik

Zahodna liga 2015 (PDF): Razpis | Rezultati

Fotografije: OgiArt

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46044

Novosti