Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Planinski svet - 19.03.15

Primorski dnevnik: Porezen; Odprta meja; Predavanje o Tolminski; Izlet na Pelješac - Korčulo

Porezen

Planinsko društvo Cerkno organizira v nedeljo, 22. marca 2015, že 40. zimski pohod na Porezen (1630 m). Člani Slovenskega planinskega društva iz Trsta se bodo tudi letos organizirano udeležili pohoda. Do Petrovega Brda se bodo podali z osebnimi avtomobili. Zbirališče ob 6.30 pri spomeniku v Križu. Obvezna je zimska oprema. Za morebitne informacije in za prijavo pokličite na tel. številko 3452420325.

Odprta meja

Slovensko planinsko društvo Trst vabi člane in prijatelje, da se udeležijo „Odprte meje v novem času 2015“, v priredbi: Občine Dolina, Naravnega Rezervata Doline Glinščice, Občine Hrpelje Kozina in v sodelovanju s SKD Slovenec v soboto, 21. marca. Odhod iz Boljunca (pri Sprejemnem centru doline Glinščice), oziroma iz Beke ob 10. uri, srečanje na meji ob 11. uri. Skupno bodo nato pohodniki nadaljevali pohod do Beke. Kot novost pobudniki načrtujejo letos tudi dva kolesarska izleta. Izkušenim kolesarjem je namenjena proga Boljunec- Dolina - Socerb - Beka - Botač - Boljunec, družinam pa krajša proga Socerb- Beka- Socerb.

Predavanje o Tolminski

Slovensko planinsko društvo Trst načrtuje za petek, 27. marca 2015, prijeten kulturni večer. Gost večera bo planinec, ljubitelj narave in gora, istočasno pa tudi gorski reševalec, gospod Miljko Lesjak. S pomočjo fotografij na temo gora, narave, živali in rastlin, ki jih je na svojih potepanjih ujel v objektiv, bo udeležence večera popeljal po Tolminski, po Posočju, predvsem pa po tolminskih gorah. Predavanje bo v Razstavni dvorani Zadružne kraške banke, ul. Ricreatorio 2, začetek ob 20.30. Vabljeni.

Izlet na Pelješac-Korčulo

Planinska skupina KD Bazovica iz Reke organizira konec maja, točneje od 30.maja do 4. junija, avtobusni izlet na Pelješac in Korčulo. Izlet je zelo zanimiv, zato vabi tudi prijatelje, člane Slovenskega planinskega društva, da se ga udeležijo. Razpoložljivih je samo še nekaj mest. Za informacije lahko pokličete na tel. št. 040 413025. .

 19.03.2015

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46069

Novosti