Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Prvo torkovo nočno druženje

Nejc Kuhar: ... je uspešno za nami. Presenetljivo veliko udeležencev je uživalo


... v soju zvezd, lune, čelnih svetilk in pozneje reflektorjev. Odziv vseh je pokazal, da je naša ideja dosegla plodna tla, saj takih družabnih dogodkov v zimskem času manjka.

V svojem tempu se je vsak posebej oz. skupini do 19h povzpel do gostišča Stari vrh, kjer smo si izmenjali par besed, spili čaj ter se nato med prvimi odpeljali po sveže zratrakiranem smučišču nazaj v dolino. Udeležba je bila zelo pisana, saj so nekateri prvič okusili čar turne smuke, tisti hitrejši pa so naredili še kakšen meter več in na koncu smo bili vsi zadovoljnih obrazov. Tako da vsi, ki ste ta teden še 'cincali', ne skrbite, saj ne boste morali v nobeno smer preveč odstopati.

Naša celotna flota testne opreme je bila na terenu, kar smo seveda zelo veseli. Naslednji teden bodo imeli prednost tisti, ki ta teden niso prišli na vrsto, saj je bilo zanimanje večje od naše ponudbe. Rezervacije seveda že potekajo zato pohitite in si jo zagotovite.

Naslednje druženje bo prihodnji torek z zborom prav tako ob 17.30. Lokacijo bomo sporočili dan ali dva prej, glede na snežne in vremenske razmere. Zaenkrat kaže, da bo lokacija vsaj še teden dni ostala ista.

Tisti, ki ste zamudili prvo druženje, imate še vedno možnost, da ste prisotni štiri torke in si s tem prislužite lepe praktične nagrade, ki jih bo na zaključku podaril organizator Šport 11/11.

  06.01.2015
Fb: enajstenajst
Prva runda torkovih nočnih turnih druženj je za nami. Na Starem vrhu smo se vzpenjali v soju čelnih svetilk, spustili pa ob reflektorjih nočne smuke. ...

1. druženje: seznam udeležencev
    Če je kdo izpuščen, naj se javi na nejc@11-11.si

Naslednji termini:
januar: 13. | 20. | 27.
februar: 3. | 17. (zaključek)

Nočna turna druženja: ideja/program
 

 

 

Kategorije:
Novosti SMU SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti