Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

2. kolo SH lednog pokala

Zagreb climbing: Nedelja je bila v Bjelovaru meglena in hladna, kar je bil morda tudi vzrok za slab obisk na drugi tekmi hrvatsko-slovenskega odprtega prvenstva v lednem plezanju.

No, unatoč tmurnom vremenu, atmosfera na Vodotornju bila je odlična: vladao je sportski duh i prijateljstvo a natjecatelji su se međusobno bodrili i radovali se uspjesima svojih konkurenata.
Odaziv slovenskih penjača bio je dobar, a mladi Nace Gregorinič je u svom drugom nastupu osvojio odlično treće mjesto
.

Standardni kvalifikacijski smeri je sledil finalni biser Siniše Atlije. Samo Mario Musulin (po izteku časovnega limita) in Janez Svoljšak (ostala mu je poltretja minuta!) sta prišla do vrha.
V ženski konkurenci pa so tekmolvale le iste tri Gracije iz prvog kola.

Rezultati:
1. Janez Svoljšak (AO Kranj), 2. Mario Musulin (AO PK Vertikal), 3. Nace Gregorinič (AO Kranj), 4. Marko Petrunić (AO Željezničar), 5. Mihael Štefić (SPK Grip), 6. James Tomorad (AO Velebit), 7. Igor Okorn (AO Kranj).
1. Lucia Brkan (AO Velebit), 2. Sanda Banović (AO Željezničar) in 3. Tatjana Meter (AO Velebit).

Vir: ZagrebClimbing.com  


 
PZS
(25.11.14): Ledno plezalna tekma slovensko-hrvaškega pokala v Bjelovarju – Slovenci odlični
... V ženski konkurenci tokrat ni bilo veliko novosti oz. sprememb v primerjavi s slovensko tekmo v Češnjici. Dekleta so si vsa (tri) mesta razdelila popolnoma eneko kot pred tednom dni. Ponovno je slavila Brkanova. V Zagrebu si dekleta želijo predvsem večje ženkse tekmovalne družbe.

Naslednja in hkrati zadnja tekma pokala bo potekala že to nedeljo (30. november 2014), zato vabljeni pred Podsljemenski predor na zanimive boje v zatikanju cepinov.
 

...12.2014

Vir: ZagrebClimbing


HTVLEDENO PENJANJE (26.11.2014.)


Među sportskim penjačima sve je popularnije ledeno penjanje, odnosno penjanje po zaledenelim stijenama, i to unatoč globalnom zatopljenju. S obzirom na to ...
 

 

Kategorije:
Novosti Tuje TUJ TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti