Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Pospešite svoj korak

z novo Salomon opremo za aktivno pohodništvo in uživajte v neokrnejni naravi tudi v zimskih mesecih

Promocijska objava 

Uporabite domišljijo, doživite najlepše avanturistične izkušnje in pospešite svoj korak z opremo, ki vas ne omejuje, ampak omogoča užitek na vsakem koraku, v vseh letnih časih!

Trend v pohodništvu se nagiba k krajšim, multiaktivnim avanturam, kjer pohodniki raziskujejo naravno okolje, raznovrstne terene ter preizkušajo svojo vztrajnost, ne glede na vremenske razmere. Salomon kot inovativna gorsko-športna znamka predstavlja kompleksen koncept oblačil, obutve in opreme namenjen tistim, ki radi pospešijo svoj korak navzgor, se aktivno predihajo ter sprostijo svoje misli pri gibanju v neokrnjeni naravi. Za aktivno pohodništvo potrebujemo predvsem opremo, ki omogoča svobodo pri gibanju, lahkotnost ter zaščito.

V duhu aktivnega pohodništva je Salomon letos v segmentu tehničnih oblačil predstavil novo tehnologijo MOTION FIT. Gre za rezultat dolgotrajnega razvoja in natančnih analiz med Salomonovimi razvojnimi inženirji, najboljšimi gorskimi tekači ter alpinisti, ki so s praktičnimi nasveti omogočili učinkovito, precizno ter lahkotno opremo za enostavno gibanje.

Nova tehnologija omogoča prilagajanje oblačil gibanju, brez omejevanja. Salomon Motion Fit oblačila so specifično krojena za enostavno in svobodno gibanje rok, saj je območje komolcev oblikovano tako, da vas nikoli ne veže. Omogočena je svobodna rotacija ramenskega obroča med aktivnostjo, saj precizna izdelava dovoljuje spremljanje glave, vratu in ramen. Kapuca aktivno ves čas sledi gibanju glave, ter poskrbi za optimalno prileganje, tudi v najzahtevnejši razmerah. Z inovativnim vstavkom pod pazduhom dosegate odličen izteg roke nad glavo, brez da bi se jakna ob tem premikala navzgor.

Premagovanje ovir bo zato več kot enostavno, saj vas bodo Salomon tehnična oblačila s popolnim sistemom Motion Fit s pravimi materiali na pravih mestih varovala pred neugodnimi vremenskimi razmerami, ter obdala s prijetnim občutkom zaščite skozi celoten čas aktivnosti.

Za hitre pustolovščine v hribih je prav tako nepogrešljiv spremljevalec nahrbtnik. Salomon Synapse se ravno tako ponaša s Motion Fit tehnologijo, ki omogoča naravno gibanje telesa, saj ima celotno oporo v zgornjem delu telesa, kar dopušča neovirano gibanje. Pri aktivnosti zato praktično ne občutimo dodatne teže, mehkoba materialov pa poskrbi za vso potrebno svobodo gibanja in neverjetno udobje, tudi pri najtežjih avanturah. Dinamičnost, anatomsko oblikovane naramnice, lahka dostopnost do predalov, zračni sitem za ventilacijo so dejavniki, ki omogočajo, da pospešite svoj korak navkreber.

V segmentu aktivnega pohodništva vam predstavljamo tudi model pohodne obutve X- ULTRA GTX®, ki so plod kombinacije najboljših Salamonovih tehnologij, opore in zaščite, z bistvenimi elementi, ki ohranjajo vaše noge spočite skozi celoten pohod z manj napora. Izredno lahke Salomonove treking čevlje z zelo širokim namenom uporabe odlikujejo tehnični materiali in moderen pristop k doseganju varnosti in stabilnosti tudi za tiste najhitrejše.

X-ULTRA GTX® je lahkoten treking čevelj z zelo širokim namenom uporabe. Odličen oprijem celotnega stopala, stabilnost, mehkoba in zaščita vas bodo presenetili na krajših enodnevnih avanturah. Ojačan jezik in gumijasta kapica zaščitita vaše prste pred vsemi vrstami neprijetnostmi, sistem hitrega in enostavnega zavezovanja Quicklace™ zagotavlja udobno prileganje, Sensifit™ sistem pa ohranja stopalo na pravem mestu, ves čas aktivnosti. AC šasija omogoča stabilnost in zaščito na razgibanih terenih, Contagrip® podplat pa zagotavlja popolno kombinacijo oprijema in vzdržljivosti na vseh podlagah, saj zaradi svoje sestave omogoča optimalen oprijem in prilagodljivost tako na vzponih, kot tudi na sestopih. V neugodnih vremenskih razmerah se vedno lahko zanesete na GORE-TEX® vodoodporno membrano, ki poskrbi, da so vaša stopala suha, tudi v bolj ekstremnih situacijah. X-ULTRA GTX® je idealna obutev za hitro pohodništvo na raznolikem terenu, v vseh vremenskih razmerah.
 

...11.2014
Facebook: Salomon running
PDF: Pospešite svoj korak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti