Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

IZI 2014

MO PD Onger Trzin: Za vse, ki morda še ne veste, kaj se skriva za imenom IZI, naj povemo, da gre za Izmenjavo Zanimivih Idej za delo z mladimi planinci.

Srečanje je bilo sprva zamišljeno kot izmenjava izkušenj vseh, ki delajo z mladimi planinci v okviru Kamniško – bistriškega MDO oz. PO, pa se je hitro izkazalo, da je interes za udeležbo večji pri članih društev izven, zato so vrata že na drugem IZI-ju bolj na široko odprli.

9. IZI [IZI 2014] bo 29. novembra v Trzinu in vabljeni ste, da predstavite svoje izkušnje oz. akcije MO, šole, vrtca ... pač dobre dobre prakse, kako pritegniti več otrok med mlade planince
Predstavitve (z diapozitivi, slikami, računalniške projekcije …) naj bi bile predvidoma dolge okrog 15 minut.

V drugem delu srečanja smo si zamislili praktično predstavitev različnih delavnic (poučnih, ustvarjalnih) in drugih krajših dejavnosti, ki lahko predstavljajo obogatitev osnovne planinske dejavnosti in z njimi pritegnemo med mlade planince še več otrok.

Delavnico lahko izvedete v učilnici ali na prostem. Predlagamo, da jo pripravite tako, da udeleženci lahko delajo sami, če bi se vi medtem radi udeležili ostalih delavnic. če vas je več iz istega društva in je pri delavnici potreben 'asistent', se v tej vlogi lahko menjate.

Najbolj veseli bomo, če lahko material za delavnico prinesete s seboj, če pa bi udeleženci potrebovali kakšne pripomočke, ki jih ima zagotovo vsak doma (škarje, lepilo, selotejp, barvice …), pa sporočite – bomo stvari dali na seznam obvezne opreme za udeležbo na IZI-ju.

Za prijavo predstavitev potrebujemo ... > PDOnger.org 

/.../ Ker IZI pripravljamo prostovoljci, je cena srečanja 0 €, za ta denar dobite tudi skromno malico. Iz istega razloga vam za plačilo, ker boste prišli karkoli predstaviti, ne moremo ponuditi drugega kot iskrene zahvale, zadovoljstva poslušalcev in pisnega potrdila o sodelovanju. (No ja, vedno se kje najde še kakšna "sladka" zahvala vijolične barve ...)

Vsi, ki bi bili pripravljeni karkoli predstaviti ali izpeljati delavnico (poučno, ustvarjalno …), to sporočite na info@onger.org ali emil.pevec@gmail.com najkasneje do četrtka, 20. 11. 2014; "klic v sili" pa pošljite na Emil Pevec 031 570 533.

21.10.2014

Nekaj povezav, ki malce prikazujejo dogajanje na dosedanjih seminarjih je tudi na PDOnger.org
 

8. IZI: Kratko poročilo in veliko fotografij

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti