Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Prodaja

petek, 27. junij 2014, ob 05:29, Franci Savenc, ogledov: 1343

PZS: ... planinske članarine na vseh 311 bencinskih servisih Petrola

Zaradi poenostavitve sistema prodaje in tehničnih omejitev smo se odločili, da bomo prodajali samo naslednje kategorije članarin: O+P, S+Š, B in B1. Začetek prodaje: 1. julij 2014.

B polnoletna oseba, z osnovnim obsegom ugodnosti: 22,00 €
B1 oseba starejša od 65 let, z osnovnim obsegom ugodnosti: 16,50 €
S+Š srednješolec ali s statusom študenta, do vključno 26. leta ...: 14,00 €
P+O predšolski ali osnovnošolski otrok, z osnovnim obsegom ugodnosti: 6,00 €

S plačilom članarine bo vsak dobil na podaljšku računa začasno
člansko izkaznico PZS. [Primer: >>>

Začasna izkaznica velja 14 dni. Potrebno jo je izpolniti z osnovnimi osebnimi podatki, velja pa samo za koriščenje članskega popusta pri prenočevanju v Sloveniji. Pri uveljavljanju ugodnosti se mora član identificirati tudi z veljavnim osebnim dokumentom.

Vsak, ki bo plačal članarino na bencinskih servisih Petrol, se mora obvezno registrirati prek spletne strani PZS. S tem bo sprejel tudi splošne pogoje poslovanja za spletno včlanjevanje. V postopku registracije mora izbrati tudi planinsko društvo, v katerega se bo včlanil. (V naboru so vsa društva, ki so pooblastila PZS za prodajo članarine, nabor je enak kot pri spletnem včlanjevanju.) Z zaključenim postopkom registracije posameznik postane član PZS in mu s tem pripadajo vse članske ugodnosti, njegovi podatki pa se posredujejo na zavarovalnico in z naslednjim dnem začne veljati zavarovanje.

Prav tako se po zaključeni registraciji osebni podatki posredujejo izdelovalcu članskih izkaznic, ki jo posameznik prejme najpozneje v desetih dneh po plačilu članarine.
Izkaznica bo članu poslana po pošti skupaj s člansko znamkico za tekoče leto.

eXTReMe Tracker