Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

DP v vzponu na Zelenici

Nejc Kuhar: Tudi letošnji pokal v turnem smučanju se je tradicionalno začel z državnim prvenstvom v vzponu in tudi letos povsem v stilu lanske sezone - z vremenom za nikamor.

Tekma v organizaciji TSK Olimpik, se je letos vrnila na Zelenico, na tradicionalno progo iz Ljubelja do vrha vlečnice Triangel na Zelenici. Snežne razmere so bile letos res povsem na limitu, saj smo morali prvi del loviti flike snega, ob povratku nazaj, pa smo ugotovili, da je vmes sneg že odplaknilo v narasle struge potoka. Skratka, zima se je za nekaj časa poslovila, upam, da se čim prej vrne.

Kljub borim snežnim razmeram, dežju (ki je sicer ravno v času tekme nekoliko ponehal) in vetru, se nas je na štartu zbralo nekaj čez 30 najbolj vztrajnih. Glede na trenutno pripravljenost je bila zame to pričakovano ena lažjih zmag, zelo zanimiv pa je bil boj v ozadju. Klemen je končal kot drugi, Luka na odličnem tretjem mestu, Majka je v zadnjem delu malo zmanjkalo in je končal četrti, na petem in šestem mestu pa novinca, mlada Jure in Matic.

Rezultati:
1. Nejc Kuhar 25 min 20 sec
2. Klemen Triler +1:40
3. Luka Mihelič +2:20
4. Matjaž Mikloša +2:25
5. Jure Šuligoj +2:30
6. Matic Dovžan +2:35
    Celotni rezultati z obširnejšim poročilom pa kmalu na Turni.si>>>

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti