Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Občni zbor

AO TAM Maribor: bo 7.-8. decembra v Domu pod Storžičem - Novice, opozorila, naloge ...

Obvezno čtivo za vse člane! Občni zbor, izpiti iz zimske tehnike, zimski tečaj in še in še ...
NOVICE, OPOZORILA, NALOGE IN VSE VMES

7. decembra bodo izpiti za starejše in mlajše pripravnike. Prijave spremlja g. Ravnatelj ali njegovo visočanstvo Ivan Pešl. Kdor se ne prijavi, ne more opravljati izpitov!
Ob tej priložnosti vam svetujem, da se pridno učite, saj je novost to leto, da kdor ne zna, ne samo da ne napreduje po lestvici ampak zaradi trošenja časa inštruktorjem zadane glavno nagrado - privat sestanek z rabljem!
Vsi inštruktorji se tudi prosim javite za sodelovanje na izpitih. Posebno vabljeni člani in višje rangirani osebki.

Isti dan bo potekal zimski tečaj v okviru alpinistične šole. Vse tečajnike (brez izgovorov) prosimo, da se prijavite pri g. Robertu Detičku na rdeticek@gmail.com. Tečajnike ob tem opominjam, naj se najkasneje do 4. 12. zglasijo pri g. Gospodarju - Sandiju Gričniku (ali onemu ful kul pomočniku gospodarja) za izposojo opreme, v kolikor jo potrebujete.
Gospodarju se približajte s sklonjeno glavo in ga ne glejte direktno v oči, ker je nekaj popadljiv zadnje čase - to je za vašo varnost.

Za vse ostale člane: Figo zbira prijave za občni zbor. Potrebujemo število udeležencev za večerje. Na voljo sta golaž in jota (jaz samo pišem, ne me spraševat, zakaj ni lignjev in narezkov, kot lani). Hkrati pa poziva vse organe društva, da mu do srede 4. 12. oddajo poročila!

Kot nekateri veste je dom pod Storžičem znan tudi po sankanju in nekateri že sprašujete kako je s tem.
Enostavno: Gor sani vlečejo člani z najmanjšim statusom, dol pa se vozijo člani z najvišjim statusom. To je zaradi tega, ker na občnem zboru sanke niso osebna last, temveč skupna dobrina!

Ob tem bi še posebej pozval starejše člane društva, s katerimi se ne vidimo vsako sredo, da se nam pridružijo na občnem zboru. Vsi vemo, da je za nami težka sezona in menim, da je to še dodatni razlog, da se dobimo skupaj na občnem zboru (čeprav je na drugi lokaciji). Naj vam pokažemo, da se tudi mlajše generacije trudimo, da bi AO TAM še naprej deloval kot ferajn, kjer ni važno samo koliko splezaš, ampak da se imaš v gorah fajn. Za dostop pa nič skrbet, saj imamo dosti tečajnikov, ki jih bomo z veseljem naložili z vašo robo.

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27637

Informacije

Informacije