Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Indonezija

Matej Košir: dobrodelno multimedijsko predavanjeod Balija do skrivnostnega Sulavezija = 7. novembra ob 18. uri (Antonov dom, Ljubljana)

”Vrhunci mesečnega potovanja po Indoneziji so zagotovo 9 milijonska prestolnica Jakarta, hindujski Bali, nastop tradicionalnih balijskih plesov, pokušina kave Luwak-le kaj je to, obisk skrivnostnega pokopališča etnične skupine Trunyan, nepozabni otok Gili Air in podvodni ribolov z domačinom, dvo-dnevni vzpon na vulkan Rinjani na otoku Lombok, iskanje strupenih varanov v nacionalnem parku Komodo, tradicionalni in skrivnostni Sulavezi, edinstvena pogrebna slovesnost s tradicijo, ki odraža mešanico žalosti in premoženja, žrtvovanje številnih bivolov in prašičev, treking in spanje pri prijaznih domačinih, nepozabni podvodni svet otokov Togians, kjer si želiš, da bi se čas kar ustavil, …”

Vstop je brezplačen, namesto vstopnine bomo pri vhodu pobirali prostovoljne denarne prispevke, ki jih bomo namenili v dobrodelne namene. Vsa zbrana sredstva bomo osebno predali slovenskemu misijonarju na Madagaskarju, patru Pedru OpekiI, za njegovo humanitarno združenje Akamasoa; sredstva bomo patru Opeki osebno izročili meseca novembra, ko se bo mudil v Sloveniji.

Vabimo vas, da se dobrodelnega predavanja v četrtek, 7. novembra, ob 18. uri udeležite v čim večjem številu in tako podprete projekt patra Opeke. Predavanje bo v Antonovem domu na Tržaški cesti 85 v Ljubljani.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije