Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nizozemka padla

24ur.com: ... v adrenalinskem parku in se huje poškodovala

V adrenalinskem parku Straža na Bledu je 52-letna Nizozemka padla z višine sedmih metrov in se huje poškodovala. S helikopterjem so jo prepeljali v ljubljanski klinični center. Nesreča se je zgodila, ker se je pripela za napačno vrv.

Ob 16.30 je v adrenalinskem parku Straža na Bledu ženska padla z višine sedmih metrov in se huje poškodovala, so zapisali na Upravi za zaščito in reševanje.

Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Bled in ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči s posadko helikopterja Slovenske vojske, ki so jo prepeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Na Policijski upravi Kranj so za 24ur.com povedali, da se je poškodovala 52-letna državljanka Nizozemske. Padla je, ker se je vpela v napačne vrvi - namesto v jeklenico, se je pripela na elastične vrvi. Policisti preverjajo objektivno odgovornost, je še povedal tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos.

Poklicali smo tudi v adrenalinski park. Lastnik Mitja Koren je za 24ur.com povedal, da gre res za nesrečen splet okoliščin in da ne vedo, kako se je ženska vpela v napačno vrv.

Povedal je, da so ženski takoj priskočili na pomoč, saj je bil eden izmed drugih obiskovalcev reševalec. Kakšno je njeno stanje, ne ve. Poskušal jo bo obiskati jutri, je dodal Koren.

Poudaril je, da delujejo že 13. sezon in da je to prva takšna nesreča. Na leto jih obišče okoli 30.000 ljudi, je še dejal in dodal, da zelo skrbijo za varnost.

S.S.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije