Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Naše zavetišče

GRS Celje - Brane Povše: ... počasi dobiva obliko

V soboto in nedeljo smo se lotili betoniranja venca na našem bodočem zavetišču na Okrešlju. Lepo vreme v soboto dopoldne smo izkoristili za prezanje v Rinkah, popoldne pa smo se lotili dela. Delo ni bilo zelo naporno, bilo pa je kar zahtevno, saj je bilo potrebno opažiti venec po celem obodu, pa še za prečno steno in drvarnico. S pomočjo alpinistov celjskega in velenjskega alpinističnega odseka nam je delo v nedeljo dopoldan uspelo dokončati.

Ob tem bi se rad zahvalil vsem, ki ste nam pomagali tudi pri betoniranju temeljne plošče pred tremi tedni, saj bi nam brez pridnih rok alpinistov plezalnega kluba Rifnik Šentjur, Alpinističnega odseka Celje Matica, alpinistov ŠAO Velenje in pa seveda pridnih rok reševalcev GRS postaje Celje delo težko uspelo dokončati.

Zaključek dela pa je bila še reševalna akcija, saj smo našega oskrbnik Belija prenesli do helikopterja, da ga je odpeljal v bolnišnico.


Betoniranje plošče

GRS CELJE, 20.06.13 - Aleš Kovač: Pretekli vikend smo imeli na Okrešlju delovno akcijo, na kateri smo naredili betonsko ploščo za našo kočo. Sonce je poskrbelo da so se naše mišice že navsezgodaj ogrele in tako je delo lepo steklo. Pohvaliti gre punce, ki so imele "čez" izkop gramoza, tako da šoferji samokolnic niso imeli časa za vasovanje. Dobra volja in prijetna družba je pripomogla, da smo bili z delom kmalu gotovi.

Hvala vsem, ki ste prišli pomagat!

  13.07.2013


 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27532

Informacije

Informacije