Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Medklubske tekme

Jutro (1933): ... v smuku v Savinjskih planinah bo priredil smučarski klub Celje na velikonočni ponedeljek. Start ob 11. na Savinjskem sedlu (2001 m), cilj pri Frischaufovem domu na Okrešlju (1376 m).

Višinska razlika 625 m dolžine proge okrog 5 km. Pravico starta imajo vsi tekmovalci, verificirani pri JZSS. Tekmuje se po pravilih JZSS. Prijavnina za tekmovalce 10 dinarjev. Prijave sprejema smučarski klub Celje do 15. t. m. opoldne in na dan tekme do 10 dopoldne v Frischaufovem domu.
Prvi trije najbolje plasirani prejmejo lične diplome in praktična darila. Razglasitev rezultatov in razdelitev nagrad bo po tekmi v Frischaufovem domu. Vsak tekmovalec vozi na lastno odgovornost Vodstvo tekme si pridržuje pravico, da v primeru zelo slabega vremena na dan tekme preloži tekmo. Avtobusna zvezo z Logarsko dolino je zelo ugodna. Razen običajnih poštnih avtobusov iz Šmartnega ob Paki bosta v Celju obiskovalcem i tudi tekmovalcem na razpolago dva mestna avtobusa, ki bosta odhajala na veliko soboto ob 16.40 izpred kolodvora in se vračala v ponedeljek zvečer v Celje.

Klubsko tekmo v smuku priredi TK Skala, podružnica Jesenice na velikonočni ponedeljek na Triglavu. Start bo pri Staničevi koči. V primeru slabih snežnih razmer pa pri Kredarici ob 10. Zbirališče tekmovalcev bo na Kredarici, od koder bo skupen odhod na start. Izven konkurence smejo startati tudi tekmovalci drugih klubov. Pismene prijave je poslati na TK Skala, podr. Jesenice, ustmene se pa bodo sprejemale še dve uri pred startom na Kredarici. Tekma se bo vršila tudi za dame, ako se jih bo prijavilo najmanj pet. Prijavnina 10 Din. Tekmovalo se bo po pravilniku JZSS.

Jutro, 11. april 1933

11.04.1933

dLib.si

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije