Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 12.12.12

Predviden razvoj vremena - Opozorilo: mraz bo!

V sredo bo povečini jasno, predvsem v severovzhodni Sloveniji pa bo občasno nekaj več oblačnosti. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se lahko občasno pojavi tudi ob morju.
Ponoči se bo pooblačilo v jugozahodni in deloma v osrednji Sloveniji, v četrtek dopoldne pa se bo oblačnost razširila še nekoliko bolj proti vzhodu. Le v severovzhodnih krajih bo do večera še precej jasno. Popoldne bo ponekod začel pihati jugozahodni veter, v zahodnih krajih pa se bodo začele pojavljati rahle padavine, po nižinah Primorske predvsem kot dež, drugod večinoma kot sneg.
V petek bo pretežno oblačno. V zahodni in osrednji Sloveniji se bodo pojavljale manjše padavine, meja sneženja se bo postopno dvignila nad nadmorsko višino 800 metrov. Pihal bo jugozahodnik.
V soboto se bodo padavine okrepile in razširile nad vso Slovenijo, snežilo bo nad okoli 1400 metrov. Pihal bo jugozahodnik.

Opozorilo: Po podatkih Agencije RS za okolje, bo vključno do četrtka 13. decembra 2012 zelo mraz. Najnižje jutranje temperature bodo v notranjosti Slovenije pod -10, ponekod pa tudi pod -15 stopinj C. Večji del dneva bodo temperature ostale krepko pod lediščem.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27658

Informacije

Informacije