Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na Tolminskem našli truplo 52-letnega moškega

Primorska info - Helena Brec Loredan: Včeraj nekaj minut po 11. uri dopoldne so bili novogoriški policisti obveščeni o najdbi trupla 52-letnega moškega izven naselja Šentviška Gora v smeri naselja Gorskega Vrha na Tolminskem. + Večer, Planet SiOL, Žurnal 24, Slovenske novice

Omenjeno truplo se je nahajalo na strmi delno poraščeni gozdni površini pobeljeni s snegom, približno 350 metrov stran od lokalne ceste Šentviška Gora – Bukovo

Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da se je pokojni 52-letni moški včeraj dopoldne skupaj z njegovim 46-letnim prijateljem odpravil na lov na omenjeno območje. Kasneje ga je na omenjenem kraju najdbe negibnega našel njegov prijatelj in ker 52-letni moški ni kazal znakov življenja, je takoj na pomoč poklical policiste, so sporočili iz novogoriške policijske uprave.

Poleg policistov je bila kasneje na kraju tudi zdravnica, ki na truplu ni našla znakov nasilja in je lahko le potrdila smrt pokojnika. Zaradi natančne ugotovitve vzroka smrti je bila z njene strani odrejena sanitarna obdukcija.

Na kraju so bili tudi člani gorske reševalne službe. V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišče in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, še dodajajo novogoriški policisti.

Tolminski policisti v zvezi z obravnavanim primerom niso ugotovili tuje krivde oz. znakov kaznivega dejanja, zato bodo podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Helena Brec Loredan


Na območju Šentviške Gore umrl lovec

Planet SiOL (30.10.12): Tolmin - V ponedeljek je na območju Šentviške Gore v občini Tolmin ob padcu z lovske preže umrl lovec.
Policisti so bili v ponedeljek obveščeni o najdbi trupla 52-letnega moškega zunaj naselja Šentviška Gora v smeri naselja Gorskega Vrha na Tolminskem. Truplo je bilo na strmi delno poraščeni gozdni površini, pobeljeni s snegom, približno 350 metrov stran od lokalne ceste Šentviška Gora–Bukovo.

Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da se je pokojni 52-letni moški v ponedeljek dopoldne skupaj s svojim 46-letnim prijateljem odpravil na lov na omenjeno območje.

Pozneje ga je na kraju najdbe negibnega našel njegov prijatelj, in ker moški ni kazal znakov življenja, je njegov prijatelj na pomoč poklical policiste. Poleg policistov je bila pozneje na kraju tudi zdravnica Zdravstvenega doma Tolmin, ki na truplu ni našla znakov nasilja in je lahko le potrdila smrt pokojnika.

Da bi natančno ugotovila vzrok smrti, je zdravnica odredila sanitarno obdukcijo. Na kraju so bili tudi člani gorske reševalne službe. V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tolminski policisti v zvezi z obravnavanim primerom niso ugotovili tuje krivde oziroma znakov kaznivega dejanja, zato bodo podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

STA, N. P. K.


Lovec padel s preže in umrl

Večer (30.10.12): Včeraj je na območju Šentviške gore v občini Tolmin ob padcu z lovske preže umrl lovec.

Natančen vzrok smrti bo znan po opravljenih preiskavah, gorski reševalci iz Tolmina pa so pomagali pri prenosu umrle osebe do reševalnega vozila, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje.


Negibnega lovca našel prijatelj

Žurnal 24 (30.10.12):52-letni moški je včeraj dopoldan umrl med lovom v bližini naselja Šentviška Gora v Občini Tolmin.
Truplo pokojnika so našli včeraj dopoldan na strmi zasneženi in delno poraščeni gozdni površini. Našel ga je njegov 46-letni prijatelj, s katerim sta se odpravila na lov.

Zdravnica Zdravstvenega doma Tolmin na truplu ni našla znakov nasilja in je lahko le potrdila smrt pokojnega. Natančni vzrok smrti bo razkrila sanitarna obdukcija. Moški pa naj bi padel z lovske preže. Tudi policisti znakov tuje krivde oziroma kaznivega dejanja niso odkrili.


Negibnega lovca našel prijatelj, žal prepozno

Slovenske novice (30.10.12): Vzrok smrti bo znan po opravljenih preiskavah.
TOLMIN – V ponedeljek je na območju Šentviške Gore v občini Tolmin ob padcu z lovske preže umrl lovec. Vzrok smrti bo znan po opravljenih preiskavah, gorski reševalci iz Tolmina pa so pomagali pri prenosu umrle osebe, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. Iz novogoriške policijske uprave so ob tem sporočili, da je truplo nesrečnika ležalo na strmi, delno poraščeni gozdni površini, pobeljeni s snegom, približno 350 metrov stran od lokalne ceste Šentviška Gora–Bukovo.

Negibnega ga je našel prijatelj
Pokojnik se je v ponedeljek dopoldan skupaj s 46-letnim prijateljem odpravil na lov. Ta ga je kasneje negibnega našel, in ker ni kazal znakov življenja, je takoj na pomoč poklical policiste. Zdravnica iz zdravstvenega doma Tolmin na truplu ni našla znakov nasilja in je lahko le potrdila smrt lovca, nato pa je odredila sanitarno obdukcijo. Tolminski policisti ob tem niso našli znakov kaznivega dejanja, zato bodo o dogodku obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27671

Informacije

Informacije