Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izlet v En Vau in dolge smeri

Zunaj.si: ... Po začetnem tuhtanju sva se odločila za izlet do Cassisa in ogled plaže ...

... V sredo zjutraj se zbudim z bolečimi mišicami, sklepi in prsti. Vedel sem, da potrebujem počitek. Domen nad idejo ni bil najbolje navdušen, a bil sem zdrt in primanjkovalo mi je prave volje za plezanje.

Celotna objava na Zunaj.si >>>

/.../ No, še pred tem sva si želela izposoditi kajake in obiskati Calanque še po morju, a na najino žalost sva izvedela, da so vsi rezervirani že nekaj mesec v naprej. Beda!

Dokaj pozno se usedeva v avto in oddrviva proti Marseillu, kjer po obvoznici obvoziva pristanišče in južni del mesta, nato pa avtocesto zapustiva in se po ovinkasti poti po “podeželju” napotiva proti Cassisu. Že doma sem v GPS ukucal točko, kjer naj bi se nahajala plaža En Vau, tako da naju je vodil naravnost na cilj.
Avto naju pripelje na ogromno parkirišče. Neumno predvidevava, da je plaža blizu in se zato brez vsake opreme odpraviva proti njej. Začneva se spuščati in se spuščava … Kmalu prispeva na vrh velikega melišča, kjer na dnu le-tega vidiva pot, ki vodi k obali. Domnu spust ne dela problemov, drugačna pa je situacija pri meni, saj sem imel obute papuče. S težavo sem se prebil do dna soteske. ...


Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27666

Informacije

Informacije