Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.01.12

Pomagali smučarjema, alpinistu in našli pogrešano osebo - Predviden razvoj vremena

Ob 2.18 je na Voglu na poledenelem terenu v občini Bohinj padla oseba in si poškodovala glavo. Gorski reševalci GRS Bohinj so jo oskrbeli ter z nihalko odpeljali v dolino. V nadaljnjo oskrbo so jo prevzeli reševalcem NMP Bled.

Ob 10.34 se je na Mali Mojstrovki, občina Kranjska Gora, poškodoval turni smučar. Gorski reševalci GRS Kranjska Gora so ponesrečenca oskrbeli na kraju nesreče in ga odnesli do Vršiča, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Jesenice ter ga odpeljali v jeseniško bolnišnico.

Ob 14.00 se je pri sestopu iz Begunjščice v občini Tržič lažje poškodoval alpinist. Posredovali so gorski reševalci GRS Tržič in poškodovanega alpinista pospremili v dolino.

Ob 19.46 je na območju občine Begunje pod vodstvom policije stekla iskalna akcija za pogrešano osebo v kateri so sodelovali tudi reševalci GRS Radovljica. Pogrešano osebo so premraženo našli v gozdu pod Sv. Petrom nad Begunjami.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, močnejša bo predvsem na Vipavskem. Tudi ponekod v notranjosti Slovenije bo pihal vzhodni do severovzhodni veter.
Tudi v torek bo zmerno do pretežno oblačno, le na Primorskem bo precej jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
V sredo bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja.

Bilten URSZR: 30.01.2012


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži vse dosedanje objave označenh z

         GRS = reševanja/akcije naše GRS

         razmere v gorskem svetu

         vreme = vse o vremenu, napovedi ...

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije